Znala sam da će umreti: Elma Sinanović prvi put progovorila o smrti muža!

Autor: Alo.rs

Zabava

02.01.2020

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elma Sinanović doživela je veliku tragediju kada joj je pre skoro tri meseca preminuo suprug Smail Sinanović Magi. Pevačica tugu i bol ne može da sakrije, ali kako kaže, "Život mora da se živi dalje".

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Elma Sinanović

Sinanovićka za jedan  portal otkriva da su pokojni suprug i ona bili svesni da će ih smrt rastaviti, pošto se Magi dugo borio sa opakom bolešću, ali da ju je hrabrio da izdrži i nastavi sa svojim primarnim pozivom - muzikom.

- On je bio bolestan od 2015. godine. Oboje smo bili svesni da će doći taj dan, i dosta smo puta razgovarali na tu temu. Njegov je amanet bio da ja nikada ne prestanem da se bavim muzikom. Tokom svakog razgovora je insistirao na tome. Govorio je da je sve to normalno, da ćemo se svi pre ili kasnije naći na onoj drugoj strani - otkriva pevačica sa tugom u glasu  i dodaje da je rastanak sa mužem nešto što nikada neće preboleti:

- Prihvatam činjenicu da njega više nema, i da život ide dalje, ali koliko god da je čovek svestan svega i priprema se na to, ali kad se desi to bude i dalje najstrašniji trenutak u životu. On je bio zaista veliki žaštitnik mene i moje ćerke. Udala sam se za njega kada sam imala 19. godina, a sa njim sam bila u braku 26 godina. Više sam provela života sa njim nego što sam kod roditelja bila. Šta je tu je život ide dalje, neke tuge se nikad ne prebole i mislim da je smrt mog muža nešto što ja nikada neću preboleti i zaboraviti - ističe Elma 

RepublikaFoto: youtube.com/Visual Fever
Elma

Elma se do sada nije oglašavala povodom smrti njenog supruga, ali rešila je da to ipak učini .

Nakon velike tragedije koja te je zadesila, kako se sada osećaš i ko ti je najveća podrška?

- Tenutno se osećam, da kažem dobro, koliko god to bilo moguće. Definitivno, moja najveća podrška je moja ćerka Hulija.

Da li ti se neko od kolega sa estrade javio u međuvremenu kada ti je bilo najteže?

- Kada je moj muž preminuo javilo mi se većina kolega. Pisali su telefonom, slali telegrame... Kome se nisam javila, zvali su moju Huliju... Svi su bili uz mene, a podrška je bila velika.

Kada ostaneš sama u četiri zida, o čemu najviše razmišljaš i ima li tuge? Koja te misao najviše održava u životu?

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

- Ovih dana izbegavam da ostajem sama, baš zbog takvih stvari. Gledam da se maksimalno angažujem oko posla i svega kako bih što manje mislila na sve to. Kada se desi da se nađem u četiri zida, ima tuge, odmah se njega setim, pa zaplačem. Stalno se prisećam stvari, detalja dok je bio živ. Uvek je bio pozitivan tako da se sećam samo lepih stvari i lepih momenata. Ono što me najviše odžava trenutno jeste moja ćerka, nekako imam utisak da je ona više za mene tu nego ja za nju, ali tu sam gde jesam. Mislim da bi on najviše voleo da nas vidi srećne i zadovoljne, i da nekako pređemo preko ovoga onako najbolje što možemo i umemo.

Ko te savetuje, i čiji savet ti najradije prihvataš u životu?

- Na moju veliku sreću imam dosta prijatelja i okružena sam pozitivnim ljudima. To je mala, ali odabrana ekipa i uvek su tu za mene. Najviše primam savete od njih. Trudim se na kraju krajeva da slušam neki svoj u nutrašnji osećaj, jer je uvek nepogrešivo sopstveno nahođenje i mislim da sam samoj sebi najbolji savetnik.

Nakon albuma "Bankrotirala", šta spremaš sledeće?

RepublikaFoto: facebook.com/Elma Sinanovic

- Za sada se ne trudim da se spremim za neki novi album. Mislim da ću izdati tri nove pesme od toga jednu baladu koja je posvećena mom pokojnom mužu i zvaće se "Zakletva". Druge dve pesme su brže, i mislim da su negde "uboli žicu" po onome što ja pevam, ali za sad je ta balada sigurna za ostale ćemo da vidimo.

Kada bi dobila ponudu da prepričaš svoj život u jednu knjigu ili pesmu, šta bi pre odabrala i kakav bi im naslov bio?

- Svakako bih pre izabrala pesmu nego knjigu. Što se tiče mog života sada kada vratim film, mislim da sam ispala hraba, jaka i snažna iako ja kukam non-stop, kako ću, da li ću i sve, ali kada se dese neke stvari i vratim film unazad, vidim kako sam ja to podnela, sigurna sam da bi se ta pesma zvala "Pobednica".

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

Kako provodiš praznike, i da li je to bitan trenutak u tvojoj porodici?

- Praznike ove godine smo stavile po strani. Ni Hulija ni ja nismo spremne da bilo šta slavimo i proslavljamo. Mislim da ću praznike provesti radno, jer mi je tako najlakše, i to me najviše ispunjava.

Mnogo toga se desilo u 2019. godini, koju pretpostavljamo, želiš da ostaviš iza sebe, ali šta je to šta ćeš poželeti sebi u 2020. godini?

- Zaista bih volela da zaboravim 2019. godinu, a što se tiče 2020. godine poželela bih pre svega zdravlje mom detetu i meni. Ono što pored toga želim jeste mir. To je ono za čim čeznem trenutno, da se okrenem prema budućnosti i da sa Hulijom uživam u daljem životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading