Lukas za Srpski telegraf o vladavini DOS-a: To je najgori period u istoriji Srbije!

Autor:

Zabava

31.12.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca je opisao vreme kada je zbog pištolja bio uhapšen, kada su ga na pravdi boga odveli u zatvor i otkrio kako su mu devedesete bile med i mleko naspram 2000.

RepublikaFoto: youtube.com/novojutro
Aca Lukas

- To je bila situacija kakva je bila i ležao sam zato što nisam imao dozvolu za pištolj koji su mi našli, ali, na kraju krajeva, nisam uhapšen zbog toga. Međutim, oni su tražili nešto drugo, a našli su pištolj. U stvari, dao sam im pokvaren pištolj. Oni su mene na pravdi boga odveli u zatvor, a zbog pištolja je trebalo da me puste, pa tek kada bude pravosnažna presuda da idem da ležim, ali ja sam ostao četiri meseca u zatvoru zbog političke priče. Ne bavim se politikom, ali im nisam bio simpatičan i napravili su mi to. 

Tada je to moglo, sada više ne može jer vlast ne šalje u zatvor ljude koji im nisu simpatični. Devedesete kažu da su bile teške, ali ja kažem da su one majka Mara za početak 2000. Ma '90. su bile med i mleko. Ne ponovilo se. Vladavina DOS je najgori period u istoriji Srbije, to su bili zločinci koji su palili svoju skupštinu i svoju državu. Kad su oni došli na vlast, mogli su da strpaju u zatvor koga hoće, mogao je da se ubije ko hoće, a to se pokazalo jer su im ubili i premijera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading