TOP 3 NAJČITANIJE PRIČE 2019: Oni su izazvali najviše pažnje!

Autor:

Zabava

01.01.2020

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabava, kao i estrada zajedno, u paketu uvek privlače najveći broj čitalačke publike jer pored rijaliti šou programa i skandala njihovih učesnika uvek može da se pročita po neki sočni trač o poznatim ličnostima. Mnogo interesantnih tekstova je prošlo kroz portale ove godine koja je na izmaku, a ovo su top tri najčitanije priče na Republika.rs.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

1. Zorica Marković će da sahrani pola estrade!

Intervju pevačice Zorice Marković koji je uradio naš novinar pred njen ulazak u rijaliti šou program Zadruga privukao je veliku pažnju jer je u njemu otkrila da piše svoju autobiografsku knjigu u kojoj će ogoliti i raskrinkati pola estrade. Kako je Zorica tada rekla ne treba da se plaše samo oni koji su ispravni.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, e-stock/KOBRA
Cuca i pokojni Šaban

2. Cuca podarila Šabanu naslednika?!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj kada se vraćao sa nastupa. Nakon toga mnogo priča je objavljeno povodom njega pa i ekskluzivna ispovest Šabanove štićenice i ljubavnice Ivone Negovanović Cuce koja je izjavljivala kako je rodila Šauliću sinu. 

- Posle njega mi je ostalo jedno malo biće koje ne može da me ne uveseli. Žena izgubi muža, pa joj ostane sin. Pa joj je uteha. Mene ne može ništa da uteši. Jednostavno utehu, dajte mi neku utehu. Jedina uteha u ovom trenutku mi je što ću kad-tad biti pored njega. Živim za dan kada ću leći pored njega ponovo - rekla je Ivona tada za Svet.

RepublikaFoto: instagram.com/in_memoriam_ksenija_pajcin
Ksenija Pajčin

3. Kseniju Pajčin do smrti čuvala tajnu kako su je silovala petorica huligana!

Pokojna pevačica Ksenija Pajčin koju je pre devet godina u stanu na Voždovcu hladnokrvno ubio tadašnji partner Filip Kapisoda, ponovo se pojavila u javnosti kada je objavljen tekst o njenom životu u kome se navodi da je imala šokantno životno iskustvo sa 18 godina i da je tu odnela sa sobom u grob.

Naime, ona je bila brutalno silovana na Voždovcu od strane pet muškaraca. Huligani su joj naneli neopisivu traumu od koje se dugo oporavljala i imala odbojnost prema muškarcima. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading