Kao da nisu razvedeni: Anabela prenoćila kod bivšeg supruga!

Autor:

Zabava

29.12.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas pre nekoliko dana zvanično se razvela od Andreja Atijasa, ali se oni trude da što više vremena provodu zajedno. Ono što je sve začudilo jeste činjenica da su njih dvoje nerazdvojni od kako su stavili tačku na brak, a sada je Anabela otišla korak dalje, pa je čak i prespavala kod bivšeg muža.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Anabela i Andrej

Naime, Andrej je jutros objavio video-klip u kom njih dvoje zajedno pevaju po kući, odnosno njihovom nekadašnjem zajedničkom domu, u kom Atijas i dalje povremeno prespava. Svi oni koji su videli njega i Anabelu kako pevaju njenu pesmu zajedno sa ćerkicom Blankicom nisu mogli da poveruju da je reč o sveže razvedenom paru.

Foto: instagram.com/atijasandrej

Na tom snimku se jasno vidi da je pevačica kod Andreja u stanu u pidžami i da ne skida osmeh sa lica. Pevačica je očigledno prespavala kod bivšeg supružnika, pa nas ne bi iznenadilo ni da obnove ljubav, budući da su jedno drugom najveća podrška.

 Na snimku koji je postavio Andrej se jasno vidi da je pevačica u pidžami kod njega u stanu

- Samo u snu ljubav postoji za nas. Mnogo se toga izgubilo, ali od svega ostala je strast - mogli su se čuti njih dvoje kako pevaju u ovom video-zapisu.

Foto: instagram.com/atijasandrej

Podsećamo da su Anabela i Atijas javno govorili da je bilo kriza u njihovom braku, pa da su zbog toga rešili da stave tačku na isti. Inače, nikada nijedan od supružnika nije rekao nijednu ružnu reč jedno o drugom, čak su govorili o tome kako će se zauvek poštovati što zbog ćerkice Blankice, što zbog njih samih. Tako smo prošle nedelje videli kako je Anabela Andrejeva najveća podrška u borbi protiv alkohola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

29.12.2019 21:11

Glume da su razvedeni a novinari im pomažu.