KO JE STRUČNJAK POVELIKI - DA LI LUKAS ILI VIKI?!

Zabava

28.09.2017

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni u novoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" članovi žirija se nisu promenili, iako je bilo priče da Viki Miljković više neće biti deo tima. A baš ova pevačica je na snimanju poslednje emisije šoua svojim komentarom zakuvala čorbu kolegama.

RepublikaFoto: instagram.com/viki_miljkovic
Viki Miljković

Kako su pisali mediji, u jednoj od prethodnih epizoda izbila je velika svađa između Jelene Karleuše i Viki Miljković, kada je Viki optužila Jelenu da laže da je svirala flautu, jer ne zna iz kog ključa i u kojim intervalima se svira ovaj instrument. Zato je Mikljkovićeva rešila da u ovoj sezoni uzme stvari u svoje ruke:

- Ja, koja sam profesor muzike, moram malo da edukujem i takmičare i članove žirija, da nauče još ponešto - ovo je emisija i zabavnog i edukativnog karaktera.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas

Na ovaj komentar Miljkovićeve nije ostao imun ni Aca Lukas, takođe jedan od članova žirija, koji je izjavio:

- Ako ne znam neki stručni izraz, neka me Viki nauči, mada sam ja taj koji je završio i nižu i srednju muzičku školu, a pored toga sam primljen na konzervatorijum u Moskvi, tako da je moguće da nisam stručan... - bio je ironičan Aca.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Lukas je koleginici poručio i sledeće:

- Dovoljan je Bosanac, koji će takmičarima da da stručno objašnjenje šta to valja, a šta ne u njihovom pevanju, a mi ostali treba da se fokusiramo na neke druge stvari, jer, kako kaže Karleuša, mi ovde tražimo zvezdu, a ne običnog pevača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading