Zlatna kolevka, sa ugraviranim bebinim imenom: Ceca za svog unuka spremila poklon vredan hiljade evra!

Autor: Blic

Zabava

27.12.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako će porodica Ražnatović biti proširena u maju, kada će snajka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović roditi sina, pripreme polako počinju.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Ceca, Veljko i Bogdana

Kako saznajemo, Ceca će sinu i snajki pokloniti unikatnu kolevku, koja se izrađuje po posebnim merama, anatomskim pravilima i materijalima koji brinu o zdravlju bebe. Ova vest neizmerno je obradovala kako Veljka tako i Bogdanu koji su oduševljeni poklonom koji stiže za nekoliko meseci.

- Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da zamisao podeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napraio finalnu verziju- rekao je izvor.

RepublikaFoto: e-stock/Stanislav Nedelja
Ceca Ražnatović

Kolevka je izgrađena u inostranstvu i ručni rad je u potpunosti. Moderna je i potpuno anatomski prilagođena novorođenčadu. 

Nogari, konstrukcija i pločica na kpjoj će biti ugravirano ime Željko su od pozlate. Dušek i obod kolevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju. Oni će, po Cecinoj želji, biti u kraljevsko plavoj boji. S obziron na to da su pred nama praznici, te da dizajneri koji izrađuju ove kolevke imaju mnogo posla, Ceca je istog trenutka nazvala da se dogovori oko svega. Ona odobrila finalnu verziju nacrta, a dizajneri nameštaja sada finaziraju ponudu i daju je na izradu", priča izvor.

Prema informacijama koje smo pronašli među članovi svetskog džet-se ta, koji su na istom mestu pazarili kolevke za svoje mališane, one koštaju po nekoliko hiljada evra. 

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
Veljko i Bogdana

"Ceca nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo reči, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je reč o poznatoj kući i  ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, stajati mnogo", otkriva izvor.

Kako bismo proverili informacije pozvali smo Cecu, ali ona nije bila raspoložena da govori o tome. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading