(VIDEO) Kolege ga obožavaju, a naslednik Saše Matića napravio haos na internetu!

Autor:

Zabava

27.12.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšta pomama nastala je u podne kada je mladi bosanskohercegovački pevač Valentino Perutina objavio novi spot za pesmu "Godinama" i mnogi su već mišljenja da je reč o velikom hitu.

RepublikaFoto: Promo foto
Valentino Perutina...

Ovaj mladić iz Mostara, poznat je i kao naslednik Saše Matića obzirom na to da Valentinov vokal neverovatno podseća na glas ovog proslavljenog pevača kom je pre godinu dana čak i gostovao na koncertu i čiju podršku ima.

Valentino ne samo da je bio učesnik „Zvezda Granda“ u prethodnoj sezoni, već je i miljenik svojih kolega koji su ga podržali i prilikom promocije njegove prethodne pesme „Solo“ za koju je muziku radio upravo Saša Matić.

Ovoga puta za baladu „Godinama“, pored Baneta Opačića koji je radio muziku i tekst, zasluge za aranžman ima Mario Pajić, dok se o kvalitetu spota brinuo Vedad Jašarević. Valentinovi fanovi sa nestrpljenjem su dočekali ovu pesmu kojom ih je mladi pevač obradovao neposredno pred praznike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading