Venčanja iz bajke: Oni su stali na "ludi kamen" u 2019. godini!

Autor:

Zabava

01.01.2020

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U godini za nama nije nam nedostajalo spektakularnih događaja u kojima su glavni akteri bile domaće javne ličnosti. Mnoge od njih su izazvale i ogromnu medijsku euforiju odlukama da stanu na ludi kamen i izgovore sudbonosno "da". Godinu su obeležila mnoga bajkovita i glamurozna venčanja, ali jedno od njih je izazvalo ubedljivo najveću pažnju, ponevši čak epitet "svadbe veka". Pored ovog, podsetićemo se svih ostalih venčanja u 2019. godini, koja su nas takođe ostavila bez daha.

Foto: e-stock
Veljko i Bogdana

1. VELJKO RAŽNATOVIĆ I BOGDANA RODIĆ- SVADBA VEKA

Venčanje oko koga se definitivno podigla najveća prašina, koje je obeležilo godinu za nama i o kom se i dalje priča. Sin najveće regionalne zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, i njegova izabranica Bogdana, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav 24. novembra u Hramu Svetog Save. Na glamuroznom slavlju bilo je oko 500 zvanica, među kojima je, pored porodice, bilo mnoštvo ličnosti iz javnog života Srbije, a upriličeno je u sali jednog poznatog prestoničkog hotela posebno dekorisanog za ovu priliku.

Mladoženja je ispoštovao sve srpske običaje, od dolaska u Bogdanin rodni grad Titel, gađanje jabuke, "kupovine mlade" i lomljenja pogače, koja simbolizuje sklapanje porodica. Mlada je na crkvenom venčanju zablistala u venčanici koju je njena svekrva Ceca Ražnatović nosila pre 24 godine na svom venčanju, dok je druga venčanica u princeza stilu bila takođe glamurozna, prekrivena kristalima i cvetićima, u kojoj je Bogdana stvarno i izgledala poput prave princeze. Ono što je takođe privuklo pažnju jeste mladenačka torta od 70 kilograma, optočena zlatnim detaljima, na šest spratova. Tortu je Veljko isekao mačem, pa potom prvo parče dao svojoj supruzi, dok se salom orio aplauz prisutnih.

Svadbu Veljka i Bogdane uživo je pratio ceo Balkan, a oni će uskoro će postati roditelji malog dečaka Željka.

Foto: M. ĐEDOVIĆ
Dragana Džajić i Miloš Ivanović

2. DRAGANA DŽAJIĆ I MILOŠ IVANOVIĆ

Dragana Džajić, ćerka našeg fudbalskog asa, i Miloš Ivanović, brat naše proslavljene teniserke Ane Ivanović, izgovorili su sudbonosno "da" 25.maja u glamurozno okićenom hotelu u Beogradu, gde je nakon toga upriličeno slavlje za 250 vip zvanica. Ono po čemu se ovo slavlje posebno izdvojilo jeste da se na jednom mestu našao krem srpske javne scene.

Pravi spektakl usledio je kada su se smanjila i gotovo skroz ugasila svetla, a u salu su uneli tortu na pet spratova, prekrivenu ružama, uz neizostavni vatromet.

Ana Ivanović nije skidala osmeh sa lica na svadbenoj ceremoniji svog brata Miloša i u nekoliko navrata svog supruga, proslavljenog nemačkog fudbalera Bastijana Švajnšvajgera, uživo uključivala na video-poziv i slala mu snimke sa zabave jer je on bio sprečen da prisustvuje proslavi.

Dragana je ovom prilikom zablistala u bajkovitoj venčanici Vere Vang, dok je Miloš za ovu priliku obukao elegantno odelo. Ono što je posebno interesantno jeste da je mlada bidermajer bacila pravo u ruke svojoj sestri Sanji.

RepublikaFoto: Marko Sovilj
Danijela Karić i Ivan Mileusnić

3. DANIJELA KARIĆ I IVAN MILEUSNIĆ

Poznata pevačica i koreograf zavetovali su se 2. maja jedno drugom na večnu ljubav u Hramu Svetog Save. Na prelepoj ceremoniji oboje su nosili narodnu nošnju jer su hteli da daju primer mladima kako treba negovati i poštovati srpsku tradiciju, nakon toga su se presvukli, te je mlada prelepom venčanicom istakla da je u blagoslovenom stanju. Glamurozno slavlje je upriličeno u jednoj luksuznoj vili sa porodicom i mnogobrojnim ličnostima iz javnog života.

Foto: V. JANKOVIĆ
Ljubomir Perućica i Katarina Kolozeus

4. LJUBOMIR PERUĆICA I KATARINA KOLOZEUS

Proslavljeni pevač i prelepa voditeljka venčali su se 10. oktobra u Hramu Svetog Jovana Vladimira. Mlada je imala želju da nakon venčanja dva goluba polete u nebo i brinula se da ova njena zamisao neće proteći po planu. Ipak, golupčići su bili spremni i svojim letom obeležili su početak braka zaljubljenog para.

Veliko iznenađenje na svadbi bila je glamurozna torta na četiri sprata, koja je oduševila goste i skroz ih oborila s nogu.

Katarina je za poseban dan obukla prilično provokativnu venčanicu, koja je izbacila njene grudi u prvi plan, dok je Perućica blistao od sreće u elegantnom crnom odelu. Nakon crkvenog venčanja, slavlje je nastavljeno u jednom poznatom prestoničkom restoranu. Pored porodica bračnog para, brojne ličnosti sa javne scene upriličile su gala proslavu.

I, samo da se ne zaboravi, osim Veljka i Bogdane, Dragane Džajić i Miloša Ivanovića, Danijele i Ivana u ovoj godini na ludi kamen su stale i Nevena Božović i Danijela Penezić...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading