SORAJI PONOVO ZAPALILI AUTO!

Autor:

Zabava

28.09.2017

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša voditeljka Soraja Vučelić opet je na meti dušmana, a kako saznajemo, za dlaku je izbegla smrt, jer je usred dana zapaljen automobil koji je vozila.

Naime, Soraja je sa prijateljicom Anom Korać bila u autu marke Maserati u vrednosti od 80.000 evra, a pukom srećom, obe su bile van vozila kada je ceo automobil odjednom zahvatio plamen.

Kako izvor blizak Vučelićki navodi, sve se odigralo brzo, a automobil je najverovatnije ciljan zbog Soraje, iako nije njeno vlasništvo.

Foto: Privatna arhiva
Auto koji je zapaljen

- Soraja je završavala obaveze po gradu sa prijateljicom Anom Korać. Automobil kojim su se vozile je vlasništvo Aninog dečka, ali pošto Ana ne zna da vozi, Soraja je bila za volanom. Kako ga je nekoliko puta vozila, osobe koje su se nameračile na nju su očito pomislile da je njen - objašnjava izvor i nastavlja:

- Njih dve su usred dana parkirale vozilo u ulici Kneza Višeslava i ušle u frizerski salon. Nekoliko minuta po njihovom ulasku ispred salona se videla vatra koja se širi, a kada su izašle zatekle su Maserati u plamenu. Policija je ubrzo došla da obavi uviđaj. Soraja je bila u šoku i jedva je govorila. Ovo je već drugi put da joj se takva stvar dešava. Strašno - zaključio je izvor.

 

 

@sorajavucelic

A post shared by (@ana_korac) on May 30, 2017 at 11:03am PDT

 

Inače, Soraja je više puta objavila fotografije na kojima pozira u belom Maseratiju, a snimljena je i kako ga vozi u emisiji "Paparaco lov", te ne čudi da su napadači mislili da je automobil njen.

Podsećamo, Soraji je 2015. godine zapaljen džip "Rendž Rover" u centru Podgorice, kako se spekulisalo, po nalogu kriminalca sa Cetinja, pripadnika jednog od klanova sa primorja. Paljenjem skupocenog vozila Soraji je navodno poslata poruka da drži jezik za zubima o likvidaciji vođe barskog klana Armina Muše Osmanagića. I.T.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Vatrogasci odlično odradili svoj posao

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading