Mia Borisavljević iskreno o suprugu Bojanu: Muža mi merkaju koleginice!

Autor:

Zabava

26.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Borisavljević je preksinoć na krovu jednog prestoničkog hotela napravila promociju novog, trećeg po redu, albuma "Jedna ja".

Foto: Republika
Mia i Bojan

Pevačica je sačekivala goste u izazovnoj haljini sa ogromnim dekolteom, a pokazala je i novu tetovažu, koja joj se nalazi između grudi. Godinama je u ljubavi sa kolegom Bojanom Grujićem, sa kojim je pre godinu dana dobila ćerkicu Emu. Kako je njen partner veoma zgodan i atraktivan, Borisavljevićka je prokomentarisala da ni njene koleginice nisu imune na njegovu pojavu.

- Merkaju ga čak i moje koleginice. Nisam primetila da mu daju brojeve telefona. To bi za mene već bila prevara. Samo gledaju, ali svako ima pravo da gleda. Ljudi nas stalno gledaju - rekla je pevačica za Srpski telegraf.Mia: Nisam primetila da mu daju brojeve telefona. To bi za mene već bila prevara

Mia: Nisam primetila da mu daju brojeve telefona. To bi za mene već bila prevara

Inače, na Mijinu promociju došli su Slađa Alegro, Milica Todorović, Jelena Kostov, Ana Kokić, Luna Đogani i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

28.12.2019 04:29

Pa iskreno kad je lep koja da ne pogleda divan mužić.Čuvaj ga.Veliki pozdrav za divan par na našoj estradi.