Ponovo na okupu: Emina i Mustafa zajedno slave Novu Godinu!

Autor: alo.rs

Zabava

23.12.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović odnedavno je ponovo sama! Nakon raskida veze sa biznismenom Sadetinom Saranom, pevačica je otkrila kako želi da se posveti karijeri i deci, te da više nema prostora za nove muškarce u njenom životu. S druge strane, ovi stari su dobro došli!

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Mustafa i Emina

Naime, kako se saznaje, Emina će 2020. dočekati skromno, u porodičnom okruženju, ali u domu bivšeg muža Mustafe Sandala.

- Deca su veoma želela da Novu godinu dočekaju s ocem, a pošto se Emina uvek trudila da im u svemu udovolji, tako je bilo i ovoga puta. Rešila je da odbije sve novogodišnje tezge i vreme provede s porodicom. Dečaci su bili presrećni kada su čuli da mama neće nastupati za doček, već da će svi zajedno biti u domu gde su nekada živeli - kaže izvor koji dodaje:

- Mustafi je bilo izuzetno drago kada je čuo da će njegova bivša doći na proslavu Nove godine kod njega, pa se potrudio da organizuje najbolji ketering i najskuplja pića, kako bi sve bilo pod konac kada bivša žena stigne u goste - kaže izvor, koji dodaje da su njih dvoje u odličnim odnosima, te da su nakon razvoda funkcionisali bolje nego u braku.

RepublikaFoto: instagram.com/mustafasandal24

Kako su nedavno pisali domaći mediji, Mustafa je počeo da piše autobiografiju u kojoj će dobar deo posvetiti bivšoj supruzi Emini.

- Zanimljivo mi je to što je Mustafa rešio da napiše knjigu o svom životu. On to i zaslužuje jer ima dugogodišnju karijeru i veoma intenzivan i zanimljiv život. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo o čemu je reč - rekla je Emina ovim povodom u emisiji „Ekskluzivno“ na TV „Pink“. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading