Počela prodaja paketa za peti Kopaonik Music Week od 5. do 15. marta u hotelu Grand

Autor:

Zabava

23.12.2019

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peti po redu Music Week festival na Kopaoniku obeležiće svoj mini jubilej u punom sjaju sa najvećim zvezdama balkanske muzičke scene.

RepublikaFoto: Andrej Nihil
Music Week

Od 5. do 15. marta Kopaonik će biti destinacija broj jedan za vrhunski provod i uživanje u idealnom martovskom skijanju i koncertima za pamćenje. U velikoj dvorani hotela Grand, festival će prvog vikenda otvoriti Zdravko Čolić i Aleksandra Prijović, dok će Ceca Ražnatović i Saša Matić održati koncerte drugog vikenda festivala. Organizatori Skymusic, MK Mountain Resort i hoteli Gorski i Angella najavili su najbolji i najkvalitetniji prorgram na Music Week festivalu do sada, gde će pored vrhunskih izvođača produkcija nadmašiti sva očekivanja, pa će tako brojni scenski i vizuelni efekti biti premijerno predstavljeni u hotelu Grand na Kopaoniku.

RepublikaFoto: Andrej Nihil
Saša Matić

Kopaonik Music Week festival tradicionalno predstavlja mesto najbolje zabave za sve one koji posle celodnevnog skijanja i uživanja na najpoznatijoj srpskoj planini žele nezaboravan provod uz ekskluzivne koncerte. Festival je postao i svojevrstan brend koji privlači više hiljada gostiju, a u njemu uživa i sve veći broj turista iz zemalja regiona.

RepublikaFoto: Live Production
Zdravko Čolić

Specijalni paketi sa smeštajem u hotelima Grand, Gorski i Angella koji uključuju 3 polupansiona i ulaznice za koncerte već su pušteni u prodaju, a najbrže očekuju povoljnije cene u pretprodaji i najbolja mesta u sali.

RepublikaFoto: MK Resort
Ceca Ražnatović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading