Tragedija: Udavila se sestra Mine Kostić

Autor:

Zabava

23.12.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić ima čak devetoro braće i sestara koji joj, pored ćerke Anastasije, predstavljaju najveće bogatstvo.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Mina Kostić

Ipak, čitavu njenu familiju davne 1992. zadesila je strašna tragedija koja ih je zauvek zavila u crno - te godine utopila se Minina rođena sestra, što je na sve članove porodice ostavilo veliki trag. Njenu smrt i dalje ne mogu da prežale.

- To je baš davno bilo, ali nikada takva tragedija i takav gubitak ne može da se zaboravi. Mina se baš često seti sestre i priča nam o njoj, o njihovom odrastanju, ali to je za nju baš, baš bolna tema, zbog toga i javno ne priča o tome, baš retko kad. To je stvarno tragedija, Bože sačuvaj... Mina je tad imala samo 17 godina. Mnogo su svi propatili zbog toga. Na sve to, i pre nekoliko godina je bez oca ostala, to joj je baš teško palo. Svi su oni vezani, drže se kao jedan, ali šta ćeš... Život ide dalje - ispričao je Minin blizak prijatelj, a i sama pevačica je priznala koliko joj je teško pao ovaj tragičan događaj.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Mina Kostić

- Jeste, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina... To sam jako teško podnela - kaže Mina, koja ističe da je srećna što je sa braćom i sestrama u sjajnim odnosima. Takođe, nije krila koliko joj je teško pala očeva smrt 2016. godine.

- Svi smo jako vezani, jako se lepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo. Oca sam izgubila, za njega sam bila baš vezana... I zaista, nisam bila ni svesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je... Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila - iskrena je bila Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading