KOJA TI JE SLAVA? RAZNESENJE: Lukas otkrio pravu istinu o fotki sa belim prahom koju je objavio Trifunović!

Autor: Novosti online

Zabava

23.12.2019

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

folk zvezde Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas, na kojoj on leži na krevetu u nečijem stanu, a ispred njega na crnom stočiću stoji kesica sa belom supstancom, a na crnom poslužavniku na stolu se vide beli tragovi, usijala je u nedelju internet i društvene mreže.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aca Lukas i Sergej Trifunović

Kako je pevač na fotografiji bez majice, a sunčeva svetlost pada na njega, najverovatnije da je nastala tokom leta. Odmah smo pozvali Lukasa kako bi čuli njegov komentar, a on je za naš list rekao:

- Fotografija je nastala davno, iz zezanja sa drugarima. Kakva droga, to je šećer! Mi smo se za***avali, a neko je sada to zloupotrebio, iz ne znam kog razloga. Zar mislite da bih ja posle svega što sam uradio u životu, dozvolio sebi ovako nešto? Ni kad sam to radio nije bilo moguće da ispliva neka ovakva fotografija, a ne sad. Boli me uvo, nemam za šta da se pravdam - poručio je folker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
krka

23.12.2019 14:01

Obojica su isti.