Ponovo kao devojka: Slavica Ćukteraš se razigrala posle razvoda!

Autor:

Zabava

23.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slavica Ćukteraš posle razvoda sa golmanom Vladom Avramovim ponovo je počela da izlazi u noćne klubove i da se ludo provodi na nastupima kolega, a u prilog tome svedoče i njene objave na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☃️

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Dec 21, 2019 at 4:30pm PST

 

U subotu uveče, Slavica je sva u belom i sa srebrnim čizmicama na visoku štiklu sa ženskim društvom izašla u jedan klub i đuskala cele noći, tokom koje je konzumirala potoke alkoholnih pića i omiljene cigarete.

- Slavica se ponašala kao da je puštena sa lanca i kao neka neiživljena tinejdžerka cele noći slikala je selfije dok je đuskala. Na njenom stolu bilo je mnogo flaša i čaša, kao i skupoceno žestoko piće u ledu, a nije ispuštala cigaretu iz ruku. Izgledala je kao da nije majka malog deteta - kaže jedna Kaća, koja je bila u obližnjem separeu u klubu sa pevačicom.

Ponašala se kao da je puštena sa lanca i kao neiživljena tinejdžerka se cele noći slikala i đuskala

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ

Inače, Slavica uporno odbija da javno govori o razvodu sa fudbalerom, kojem je pre tri godine rodila devojčicu Viktoriju i zbog kojeg je bila zapostavila karijeru dugi niz godina, budući da Vladi nije odgovaralo da ima ženu koja će noću imati nastupe i voditi neuredan život kao ranije. Ona se početkom ovog meseca u punom jeku vratila na estradu da nadoknadi propušteno, oslobođena muževljevog pritiska, jer je sve vreme patila za estradom, a sada je očigledno i za razbludnim životom.

Pre nekoliko dana, kako pojedini mediji tvrde, Slavica je viđena u jednom restoranu sa bivšim dečkom, producentom Žikom Jakšićem, koji je takođe razveden, pa se spekuliše da je došlo do buđenja starih emocija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rajko

23.12.2019 10:15

Patila za estradom i razbludnim životom. Eto joj ga sada.

Odgovori 17 0
Vojkan

23.12.2019 15:10

Razvedena kao devojka živi. A dete? Koga briga.