"Čuvam sve poruke u telefonu kao dokaz": Soraja i Stanija su godinama u sukobu, a ovo je razlog!

Autor:

Zabava

22.12.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić već godinama nisu u dobrim odnosima. Svojevremeno, dve poznate starlete zbog sukoba su i ratovale javno jedna sa drugom kroz medije, pa je pala i tužba.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/stanijadobrojevic/ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Stanija i Soraja

Naime, sve je počelo 2014. godine, kada je Soraja ispričala da je Stanija, kako se navodi, oralno zadovoljavala njenog druga Matiju Jelinovića u toaletu jednog kluba. Zgrožena ovom pričom, Dobrojevićeva je uzvratila tužbom, a pred samo suđenje Soraja je uveravala medije da ima i dokaze protiv Stanije.

- Zahtevaću da suđenje bude javno, kako bi svi čuli šta imam da kažem. Matija će se pojaviti na sudu, ali kao moj svedok, a ne kao Stanijin", počela je bila ona za Blic, pa nastavila: "Čuvam sve njegove poruke u telefonu, a kojima se dokazuje da je sve što sam izjavila istina. Za sve što kažem ili uradim, posedujem dokaze - zaključila je ona pre pet godina. 

Ovaj sudski postupak je kasnije, pak, bio okončan u Stanijinu korist. Soraja je po presudi bila dužna da isplati Staniji 150.000 dinara za povredu časti i ugleda, ali i sudske troškove, navodilo se u medijima tada.

RepublikaFoto: instagram.com/sorajavucelic

Ova priča, međutim, ponovo se "zavrtela" dok je Dobrojevićeva bila u "Zadruzi 2". Zadrugari su je optužili za istu stvar, pa je ona tražila od svog tima da javno objavi presudu u vezi sa sudskim sporom sa Sorajom. Na taj način je želela da dokaže da je ta priča potpuna izmišljotina. 

Ipak, Soraja se nakon toga oglasila rečima:

- Kupila sam novog ljubimca, koji je mini-prase. Doskoro nisam znala kako da ga nazovem, pa sam naprasno dobila ideju. Novinari su me zvali da me pitaju nešto vezano za moj spor i suđenje sa Stanijom Dobrojević, te sam otud došla na jednu od mogućih ideja kako da mi se zove novi kućni ljubimac - izjavila je za Srpski Telegraf tada Soraja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading