Slavica Ćukteraš posle 10 godina opet sa Žikom Jakšićem?! Viđeni nekoliko puta u izlasku!

Autor: Alo.rs

Zabava

21.12.2019

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Ćukteraš se pre nešto više od mesec dana razvela od golmana Vladimira Avramova, a kako se navodi, tada je i počela da se viđa sa nekadašnjim dečkom, muzičkim producentom Žikom Jakšićem. Oni su, navodno, već nekoliko puta išli na kafu, a prema rečima dobro obaveštenog izvora, do pomirenja ipak još nije došlo.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Slavica Ćukteraš

- Žika i Slavica su dugo bili u vezi i uvek su se super slagali. Posle raskida su ostali u super odnosima i uvek su jedno u drugom imali prijatelja. Nisu se dugo čuli jer su posle rastanka našli druge partnere. Žika se razveo pre dve godine i od tada u javnosti nije bio sa drugim devojkama, a kada je od prijatelja čuo da je Slavica stavila tačku na brak sa Vladimirom, poželeo je da je čuje. Nabavio je njen broj preko prijatelja i kada ju je pozvao, ona se veoma obradovala. Razgovarali su kao da nije prošlo gotovo deset godina od njihovog raskida i dogovorili su se da popiju kafu kada Slavica bude bila u Beogradu - otkriva izvor i dodaje da su prvi put na kafi bili više od tri sata.

RepublikaFoto: youtube.com/Nikad nije kasno
Žika Jakšić

- Kada su se videli, nisu znali odakle da počnu sa pričom. Slavica je bila veoma uzbuđena što se videla sa njim nasamo i što je mogla da mu kaže šta se desilo sa njom i Vladimirom. Svom prijatelju se poverila i rekla mu da joj je bilo mnogo lepo sa Žikom, ali da su oni samo prijatelji i da će tako za sada i ostati jer nema nameru da se upušta u ljubavnu vezu. Ni pod razno ne želi da njiho va ćerkica trpi i oseti razvod, a kamoli da upoznaje maminog novog dečka. Malena Viktorija živi sa Slavicom i bilo bi veoma rano da upoznaje nove ljude. Ono što je dobro jeste da je Slavičina ćerka navikla na razdvojenost roditelja i nije joj teško što tate nema. Slavica je svakodnevno u kontaktu sa Vladom zbog naslednice i sve je kako treba", rekao je izvor pa dodao da Žika ima strpljenja sa Slavicom i da želi da njihovo prijateljstvo ne bude previše forsirano.

- Žika je nekoliko puta naglasio da ne želi da srlja, niti da forsira neku priču među njima. Samo hoće da joj se nađe pri ruci kada joj je potreban, da je sasluša i da joj bude podrška u ovim teškim trenucima. Ipak, ukoliko dođe do pomirenja, rekao je prijatelju da nema ništa protiv toga, ali da ne želi da pritiska pevačicu - tvrdi izvor.

Pevačica se još uvek nije javno izjašnjavala po ovom pitanju, kao ni Jakšić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vido

22.12.2019 13:22

Mnogo brzo se snašla. Rezerva aktivirana.