Đole Đogani surovo opleo po svom bratu Gagiju: On nema od čega da živi, pare su mu neophodne, a ponaša se kao mula u rijalitiju!

Autor: Svet

Zabava

21.12.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đole Đogani progovorio je o svojim kolegama, a jedna pevačica posebno ga je naljutila.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Đole Đogani

U pitanju je Milica Pavlović o kojoj Đole nema lepo mišljenje.

- Evo, ova Milica Pavlović što glumi da je najjača zvezda na svetu, stavi naočare i ne vidi nikog. Pa, videla si kolege Đoganija i Vesnu! Skini naočare, javi se, šokiran je bio Đogani.

Đole je prokomentarisao i ponašanje svog brata Gagija u rijalitiju.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Gagi Đogani

- Evo, recimo, mislite li da je ovo u "Zadruzi" moj brat Gagi? Pa nije on tako miran. Sad jedva da nešto kaže, baš me nervira. Gukni! Kaži nešto! Dođe mi da udarim televizor. On nije pod sedativima, samo ima neke rupe zbog starog života, ali nije takav. Samo gleda da mu prođe mesec po mesec. Ne bih ja sad da se on bije, al' malo nek se razdrma. Daj, kaži nešto, ispričaj priču, a ne kao mula neka", kazao je Đole i dodao:

- On je izabrao da bude miran jer je svestan da jedino tako može da zaradi novac, ali ja bih više voleo da pokaže svoj stav, pa nek' je i glupost... Pa, zar Miljana Kulić govori pametne stvari, a ipak dominira. Nije on naučnik, pa da mu neko zameri. Ljudi žele dnevnu zabavu, smeh, glupost. Pare su mu neophodne, on nema od čega da živi. Ništa ne radi, nema nikakve nastupe. Rijaliti mu je bio jedini izlaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Željko

22.12.2019 13:28

Đole Đogani je potpuno u pravu.

Odgovori 18 0
Deda

22.12.2019 20:01

Gagi ima najveći honorar. Džole Džogani istinito opleo po svom bratu Gagiju: On nema od čega da živi, pare su mu neophodne, a ponaša se kao mula u rijalitiju.

Odgovori 10 0