Stara ljubav zaborava nema: Luna ponovo sa Gastozom!

Autor:

Zabava

20.12.2019

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica druge Zadruge, Luna Đogani, pre skoro nedelju dana je raskinula sa Markom Miljkovićem. Oni su vezu otpočeli pred kamerama na imanju u Šimanovcima, ali nisu dugo opstali zajedno po izlasku napolje.

RepublikaFoto: instagram.com
Luna i Gastoz

Pre ulaska u "Zadrugu 2", tačnije - samo nekoliko nedelja pošto je napustila "Zadrugu 1" u kojoj je bila u veoma turbulentnoj vezi sa pevačem Slobom Radanovićem, Đoganijeva je bila u ljubavnoj vezi sa dvostrukim pobednikom rijalitija "Parovi", Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Oni su se isprva dogovorili da ne govore javno o toj vezi, ali se Luna izlanula pred kamerama "Zadruge 2", a potom je to za medije priznao i sam Gastoz.

Danas, nešto više od sedam dana posle raskida sa Miljkovićem, ponovo su krenule glasine da su ona i Marinković zajedno - i to na njegovoj krsnoj slavi Sveti Nikola koju je obeležio u porodičnom domu u Svilajncu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

U međuvremenu, na društvenim mrežama je osvanuo snimak na kojem su Luna i Gastozova sestra. Neumorni fanovi rijalitija su primetili da se u pozadini videa vidi polica sa knjigama iz Nenadove kuće, te su odmah krenule i spekulacije da su obnovili vezu.

Da li je Luna samo bila Gastozov gost na slavi ili je par obnovio i ljubavnu vezu, zasada je nepoznanica, jer se oni još uvek nisu oglasili tim povodom.

Pogledajte i sami taj snimak na kom su fanovi primetili sporan detalj:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

20.12.2019 15:38

Opet da je teši i da je teše u krevetu.

Odgovori 10 1