Za Natašu spremam nešto grandiozno: Pevačica krenula sa pripremam za koncert u Areni, a evo šta njen vokalni pedagog kaže o tome!

Autor:

Zabava

19.12.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar i vokalni pedagog koji godinama unazad pomaže pevačima da usavrše svoju vokalnu tehniku dobio je poverenje Nataše Bekvalac da je pripremi za najveći koncert u njenoj karijeri. Miloš Marković za Republika.rs otkriva detalje saradnje sa pevačicom kao i šta fanove očekuje za spektakularni koncert.

- Sa Natašom radim vokalne treninge - časove pevanja, kako bi smo spremili prerepertoar koji treba izneti na dvoipočasovnom koncertu. Pevaću i prateće vokale, a biću i deo kreativnog tima.

Osmisliću aranžman za jednu pesmu u kojoj će se pojaviti pop hor - naveo je Miloš na početku razgovora, koji ne krije uzbuđenje zbog saradnje sa pop zvezdom. 

- Neverovatno sam uzbuđen kada je u pitanju ova saradnja jer je Nataša performer sa velikom karijerom i ozbiljnim hitovima! Ona je veliki izazov jer je i moja odgovornost prema njenom poverenju velika - objašnjava Miloš i dodaje da su im se energije poklopile.

- Prvi susret je protekao u osećanju totalnog mira. Mislim da smo stvorili jako lepu konekciju koja je neophodna jer pevanje nije samo stvar tehnike već i emocije - rekao je Marković i otkrio na čemu rade ovih dana on i Nataša. 

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Priprema se za Arenu

- Numera za koju osmišljavam koncept i aranžman je Nataši jedna od najintimnijih. Za nju želi nešto grandiozno poput pop hora za koji smo raspisali audiciju jer na taj način želi da svoju publiku dovede i na scenu. Audicija ce se održati 24.12.2019. A sve što pevači treba da urade jeste da snime neku Natašinu baladu i da je okače i da taguju @bekvalceva i @gospodinf5 poziv za audiciju će očekivati posle 20.12. - navodi Natašin vokalni trener i dodaje:

- Ono što o koncertu mogu reći jeste da ceo koncept osmišljava veliki tim talentovanih ljudi koji su vrlo predani svom poslu. Video sam segmente vizuala i čuo aranžmane za pesme koje su na repertoaru i mogu reći da sam iskreno oduševljen i da će arena biti ispunjena dobrim zvukom i pravim spektaklom - zaključuje Marković. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading