Baba Nedo, ne smaraj, nego pevaj: Škorićeva očitala lekciju koleginici!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimanje novogodišnjeg programa RTS, koje su obeležili brojni skandali, začinila je i svađa Mire Škorić i Nede Ukraden.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mira Škorić

Naime, dve pevačice su se zakačila nakon što je Ukradenova u više navrata prekidala snimanje uz kritiku da joj zvuk nije dovoljan i da treba da se pojača. Svaki prekid snimanja odugovlačio je završetak, što Miri nije odgovaralo, budući da je žurila, pa je u jednom trenutku osula paljbu po koleginici.

Mira: Samo se ti, Nedo, uvek nešto žališ. Prestani više!

- Ajde, baba Nedo, ne smaraj, nego pevaj. Samo se ti uvek nešto žališ. Prestani više i ne smaraj sve ljude ovde, uzviknula je Mira nasred snimanja, što su podržale ostale kolege, ali na izrazu Nedinog lica se videlo nezadovoljstvo. Kako ne bi pravila veći skandal, Neda je odlučila da ne odgovori koleginici, nego je bez reči završila plejbek iz prve.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Neda Ukraden

Nakon snimanja su svi čestitali Miri na komentaru uz opasku da je već jednom trebalo neko da joj skrene pažnju, budući da se na svim snimanjima ovakvog tipa uglavnom samo ona buni i želi da bude u centru pažnje.

Miri ćerka završava fakultet za desetkom

Mira Škorić žurila je kući sa snimanja kako bi bila sa ćerkom pred najvažniji kolokvijum tokom njenog studiranja. Naime, Škorićkina naslednica Milica na šestoj je godini sudske medicine i ove godine trebalo bi da završi studije. Inače, Miličin prosek na fakultetu je 9,6, što je svrstava među sam vrh najboljih studenata generacije, a Mira joj je najveća podrška.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading