Preterali: Sloba dobio kutiju od Kijinih fanova, kada ju je otvorio odlepio od besa!

Autor:

Zabava

17.12.2019

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i nekadašnji učesnik rijaliti programa Zadruga, Slobodan Radanović nedavno je prelomio i svima koji dolaze na njegove nastupe javno poručio da mu ne donose nikakve poklone, jer ih neće primati.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba Radanović

Iako su mnogi pomislili da je u pitanju samo pevačev hir, Sloba otkriva da je za takvu odluku imao dobar razlog.

On se na snimanju Pinkovog novogodišnjeg programa osvrnuo na nedavnu situaciju pred kamerama "Premijere" i priznao šta ga je izvelo iz takta.

"Taj dan su mi doneli neke dve kese, ja sam rekao:'Stvarno ne želim da uzmem poklone, rekao sam da ne primam poklone na nastupima, ali su insistitali da uzmem, ja sam iz poštovanja uzeo i odneo u bekstejdž. Drugovi su me pitali šta je to, ja kad sam otvorio sve neke ženske stvari unutra!", započeo je Slobodaj i nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/FM Play
Kija Kockar

- I onda su tu bile slike neke, nešto. I ja tu ispadam kao neki poštar, treba ja da dostavljam neke poklone. Malo sam se osećao kao da je neko hteo da napravi budalu od mene. Dao sam jednoj zajedničkoj drugarici te poklone da joj ona preda - ispričao je Radanović, a nagađa se da je pomenuti poklon bio namenjen Kiji Kockar, njegovoj bivšoj supruzi, koju je u rijalitiju prevario sa Lunom Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelenko

17.12.2019 17:38

Teško mu bilo da prosledi svojoj bivšoj supruzi. A zaklinjao se da će uvek biti tu za nju. Zaboravio lažov šta je obećavao.

Odgovori 16 1
Jelenko

17.12.2019 19:06

Teško mu bilo da prosledi svojoj bivšoj supruzi. A zaklinjao se da će uvek biti tu za nju. Zaboravio lažov šta je obećavao.