Šerifovićka je Džejlu otpratila na Instagramu, a sada je za nju uradila nešto značajno: Marija pokazala da je veliki čovek!

Autor: Grand Online

Zabava

17.12.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo prašine se podiglo u javnosti kada je Marija Šerifović otpratila Džejlu Ramović sa Instagrama jer, kako je sama istakla, želi da se posveti novim kandidatima u "Zvezdama Granda".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Džejla i Marija...

Pobednica protekle sezone "Zvezda Granda" i njena nekadašnja mentorka porekle su da postoji "zla krv" među njima, a sada su isplivale nove informacije o svemu ovome.

Naime, iako je sama Marija izjavila da želi da svoju punu pažnju posveti novim učesnicima spomenutog muzičkog talent šou-programa u kom je član žirija, ispostavilo se da je ona i te kako uključena u karijeru svoje štićenice.

Govoreći o novoj pesmi i spotu, Džejla je istakla da je ponosna na činjenicu da je zauzela prvo mesto u Jutjub trendingu u čak šest zemalja, a potom je otkrila da joj je Šerifovićeva svesrdno pomogla oko realizacije ovog projekta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Džejla Ramović...

Njeni dugogodišnji prijatelji su mi uradili spot, po njenoj preporuci. Režiser spota je sada i moj jako dobar prijatelj", ispričala je Ramovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading