Obrukala se za sve pare! Kija pukla na američkoj turneji: Na nastupu skupljala bakšiš sa poda!

Autor: Alo.rs

Zabava

17.12.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti pobednica Kija Kockar hvalila se na sva usta američkom turnejom na kojoj je trenutno, ali ni sama nije očekivala da će je preko okeana dočekati prazni klubovi u kojima će bakšiš morati da skuplja s poda!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar

Naime, posle debakla u Njujorku, Kija je pevala u Atlanti, ali umesto punih klubova, na njenom nastupu bilo je svega nekoliko desetina ljudi.

Nije poznato da li je Kiju nastup u Atlanti podsetio na neki omanji vašar, pa je sva urbanost koju forsira poslednjih godinu dana za trenutak pala u vodu. A bilo je i više nego sličnosti s vašarom - polugola Kija, koju posetioci pipkaju, te bakšiš koji uzima iz ruku i skuplja ga s poda, upotpunili su utisak da je pevačica zaboravila gde je, a jedino je falio harmonikaš kojem će nogu staviti na harmoniku, pa da celokupni osećaj bude potpun.

I tu ništa ne bi bilo strašno, da Kockarerva nije istakla da joj je cilj da ima karijeru poput američke pop zvezde Bijonse. Doduše, nikada nismo videli Bijonse da nastupa po kafanama, niti da bakšiš trpa u džepove, ali ko smo mi da sudimo?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading