Preokret u poslednjem trenutku: Sloba nije otišao sa Kijom u Ameriku, a sada je priznao šta se desilo!

Autor:

Zabava

16.12.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Sloba Radanović danas zarađuje zahvaljujući svom glasu i publici koja obožava njegove pesme, a dok nije profesionalno uplovio u muzičke vode snalazio se na drugačije načine.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba i Kija

- Dok se nisam bavio muzikom radio sam kao klinac u obezbeđenju i tada sam radio Novu godinu, provodio sam je radno pa mi ništa to nije novo... Ali, Badnje veče i Božić je nešto što volim, što ostavljam za porodicu i najlepše se osećam kod kuće - objasnio je Sloba u "Premijeri", a potom objasnio zbog čega i on sa bivšom suprugom Kijom Kockar nije krenuo na američku turneju, budući da je i o tome bilo reči u poslednje vreme.

- Otišla je sa Kaćom Živković i Mirzom Selimovićem. Nije bilo ni predviđeno da mi moramo zajedno da idemo na tu turneju, to je bila neka zamisao, ali nešto sa vizama je bio neki problem i sa svim ostalim, tako da eto... Oni su dobili vize i želim im sve najlepše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jana

16.12.2019 22:03

Kiji vec propala turneja haha sve poluprazno

Odgovori 2 14