(VIDEO) Sarapa opasno isprovocirao Đoganijevu uživo u emisiji: Spomenuo joj Kiju, a onda je usledio kontraudar od Lune kakav niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

16.12.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, koja se posle pobede u "Zadruzi 2" otisnula u muzičke vode baš kao i njena suparnica Kristina Kija Kockar, s čijim mužem je Đoganijeva bila u rijalitiju, pohvalila je bivšu ženu svoga ljubavnika.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Luna Đogani...

Naime, Đoganijeva nije htela da govori o raskidu sa Markom Miljkovićem, ali je voditelj Predrag Sarapa bocnuo pohvalivši Kiju Kockar i njenu uspešnu karijeru. 

- Kija je napravila veliku karijeru, evo sad je na američkoj turneji - spomenuo je Sarapa, a Đoganijeva je iznenadila odgovorom.  

RepublikaFoto: youtube.com/ Pinkove Zvezde
Kija Kockar...

- Svaka čast. Evo i ja sam tek počela. Za mene je ovo uspešan početak i sigurna sam da će i dugo trajati - snašla se Luna, koja je rekla i da je voditelji mogu da je "slobodnu razapnu".

RepublikaFoto: dailymotion.com/printscreen
Predrag Sarapa...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boki

16.12.2019 11:08

"Cuvena pevacica" ne zna sta je bis, totalno se zbunila, a specijalno kada je Sarapa upitao koliko puta izlazi za jedno vece na bis, nije znala sta ju je snaslo, malo je uskocila voditeljka da joj pomogne, pa odgovori, jednom. Blago njoj, kako se bruka.

Odgovori 11 0
mima

16.12.2019 13:23

sta je rekla u emisiji nista bre