Jelena Kostov u drugom stanju? Volela bih da dobijem dečaka!

Autor: Pulsonline

Zabava

15.12.2019

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Kostov prethodnu godinu posvetila je porodici i zapostavila karijeru, a sada je otkrila kako provodi slobodno vreme sa sinom.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenakostov
Jelena Kostov...

- On je sada najslađi, počinje da priča, po ceo dan grli i ljubi majku. Možete samo da zamislite koliko je to ljubavi i lepote u našim životima - rekla je pevačica i dodala da je prva reč koju je njen sin rekao "tata".

- Htela sam da vas slažem, pa da kažem da je rekao "mama", ali ne ide. Tata je njegov idol. On je mali tata. Ponašanje, karakter i izgled, apsolutno je isti otac. Jako sam srećna zbog toga - priznala je Jelena.

Kostova je priznala i da li planira još dece.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Jelena Kostov...

- Pa volela bih, zaista. Kada vidim koliko je Milija mene promenio i kada vidim koliko je lepote, sreće i ljubavi uneo u moj život, mnogo mi je žao što se ranije nisam ostvarila kao majka - izjavila je pevačica i nastavila:

- Kada sam prvi put bila u drugom stanju, ja sam toliko želela devojčicu, ali onda se rodio mali zvrk i shvatila sam koliko sam srećna što sam dobila sina. Sada bih opet volela da dobijem sina, još jednog dečaka. Ali tata bi voleo devojčicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading