Šekiju Turkoviću se život promenio iz korena: Slučajno je postao pevač, pa je za jedno veče uzimao mesečnu platu!

Autor: Stars

Zabava

14.12.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šućro, u javnosti poznatiji kao Šeki Turković, kao mlad nije ni sanjao da će jednoga dana postati veliki folker. On se proslavio pevajući "Poslednjeg boema", "Čoveka sa srca dva"... a do tada radio je u jednom državnom preduzeću sa bratom od strica.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Šeki Turković

Šeki je pevanjem počeo da se bavi 1976. godine i to sasvim slučajno! Iz rodnog sela Krnja Jela kod Sjenice, preselio se u prestonicu, i našao posao u državnom preduzeću. Međutim, jedne večeri je uz orkestar zapevao u kafani i onda mu se sudbina promenila - čuo ga je tadašnji sekretar Udruženja "Melos", pa ga je pozvao na audiciju za pevače amatere.

On je vredno nastupao i radio, a svojevremeno u jednom intervjuu je kazao da je za jednu noć umeo da zaradi mesečnu platu, koju je imao u preduzeću. Zato je nakon nekon vremena i dao otkaz, pa se u potpunosti posvetio pevanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading