Odrekli je se roditelji! Nadica Ademov je volela čoveka koji ima troje dece i dva braka iza sebe: On je završio u zatvoru, a evo šta se njom posle desilo!

Autor: Pulsonline

Zabava

15.12.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojevremeno, mediji su brujali o tome kako su se roditelji Nadice Ademov odrekli pevačice zbog ljubavi sa 14 godina starijim Daliborom Stanojevićem, koji ima troje dece i dva braka iza sebe, a koji je čak završio i iza rešetaka.

RepublikaFoto: instagram.com/ademovnadicaofficial
Nadica Ademov...

To je bilo pre nego što je stupila u vezu sa Nenadom Paunkovićem, sa kojim se prošlog leta i verila, ali do svadbe ipak neće doći. 

- Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu - rekla je jednom prilikom Nadica, koja je i u idućoj značajnoj vezi doživela ljubavni krah. 

Kako se navodi, mladić iz Beča je pevačicu "Granda" verio na romantičan način - tako što ju je poveo na let helikopterom iz koga je zatim na livadi videla ogroman natpis sa pitanjem da se uda za njega. 

- Nisam više verena. Ne bih da otkrivam razloge zbog kojih smo se rastali, neka to ostane između nas - izjavila je ona, pa nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Odoh! #belgrade#serbiasinger#nadicaademov ??

A post shared by Nadica Ademov (@ademov_nadica) on Aug 3, 2019 at 10:08am PDT

 

- Mogu samo da kažem da je na tu odluku dosta uticala daljina - zaključila je ona. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading