(FOTO) Anabela napravila niz prekršaja: Vozi auto u neispravnom stanju, oblaci smoga ostaju za njom!

Autor:

Zabava

14.12.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas nimalo ne daje dobar primer ćerki Luni Đogani kada je vožnja u pitanju. Iako je više puta isticala da je savestan vozač, ekipa "Paparaco lova" je snimila kadrove koji demantuju pevačicu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Anabela...

Anebela je za nekoliko minuta napravila niz prekršaja. Osim što je nepropisno skrenula na mestu gde je pisalo da je zabranjeno skretanje, ona se bahato parkirala na mestu za invalide. Kada je završila šta je imala, krenula je ka centru da bi se opet nepropisno parkirala ispred nečije garaže.

Međutim, ono što je najgore jeste činjenica da pevačica i te kako zagađuje grad svojom vožnjom. Za Anebelinim džipom kreću oblaci smoga, pošto vozi auto u neispravnom stanju i zagađuje svakodnevno već zagađeni Beograd. Hitno mora da poseti majstora pošto je i više nego očigledno da to ne radi.

Vozi auto u neispravnom stanju, oblaci smoga ostaju za njom

Inače, Anabela je Lunina najveća podrška otkako je raskinula sa Markom Miljkovićem. Pokušava da joj pomogne na sve načine, čak se posavetovala i sa psihologom šta bi bilo najbolje u ovom trenutku za njenu ćerku pošto je svima poznato da je Đoganijeva sklona depresiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
miki

14.12.2019 11:44

Oni svi kupili vozacke.

klima

15.12.2019 14:40

Anabela pregazila sve ivicnjake koje nije trebala da pregazi. Ili ona ne vidi dobro.