Cecin sin prvi put o detaljima svadbe i Arkanu: Veljko: Tata nije pogodio jabuku iz prve!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović tri nedelje posle svadbe sumira utiske najvažnijeg dana u životu, kada se zakleo na večnu ljubav svojoj izabranici Bogdani Ražnatović, a sada je prvi put javno progovorio o svadbi, ali i o prinovi koju on i njegova lepša polovina očekuju. Ražnatović, koji se ovih dana priprema za meč karijere, otkrio je kako se proveo na sopstvenoj svadbi.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic_star
Veljko i Bogdana

- Ja sam se super proveo, meni je to bila kruna naše ljubavi. Bio sam uzbuđen. Bili su svi moji banditi drugari i super smo se provodili. Baš jedan dan za pamćenje. U Titelu smo uzeli princezu, nije ni čudo što nas je celo selo dočekalo - rekao je Veljko u dahu u emisiji "Novo jutro" na Pink televiziji, a onda je opravdao oca, koji je skinuo jabuku iz šestog puta, dok je njemu odmah pošlo za rukom.

 Veljko: Bio sam veoma uzbuđen. Bili su svi moji banditi drugari i super smo se provodili

- Da, dobro pucam ja iz svega. Mom tati je bila dalje jabuka, zato mu je trebalo vremena da je skine, za razliku od mene - objasnio je Veljko, koji je otkrio u kom mesecu trudnoće je njegova supruga i da li se goji pored nje.

- Četvrti mesec smo i još se nisam ugojio, mada bih voleo da budem superteška kategorija - našalio se Veljko, koji će 28. decembra imati meč u Banjaluci protiv Mađara Atila Korde. Ražnatović, inače, do sada ima skoro sedam pobeda na sedam mečeva, od kojih su čak četiri nokauta. Ovo će biti prvi put da ima meč nakon što se 24. novembra zakleo na večnu ljubav Bogdani Ražnatović.

Foto: e-stock

Veljko: Žena me gleda, a mama ne sme!

Veljko Ražnatović otkrio je i kako članovi njegove najuže porodice gledaju njegove bokserske mečeve.

- Supruga gleda svaki. Mama i Anastasija su jedan pogledale. Ne smeju - rekao je Veljko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading