Sanja Stojanović se razvela posle 11 godina braka!

Autor: alo/glossy

Zabava

12.12.2019

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Stojanović formalno se u sredu razvela od svog dosadašnjeg supruga. Kako je odlučeno, dvoje dece koje su dobili njen, sada već bivši, suprug i pevačica, živeće sa majkom nakon razvoda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Sanja Stojanović

Inače, Sanja se, istog dana nakon razvoda, pojavila u jednoj od emisija Grand televizije.

Podsetimo, Sanja se nedavno vratila na estradu, svoj staroj ljubavi. Nakon dugogodišnje pauze, ona je odlučila ponovo da se aktivira na muzičkoj sceni i svojim povratkom uspela da je privuče veliku pažnju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????

A post shared by Sanja Stojanovic (@sanja.stojanovic.official) on Aug 19, 2019 at 8:51am PDT

Inače, Stankovićeva je sa bivšim mužem bila u braku 11 godina, a u vezi su bili od 2006. godine. Pevačica je navodno odlučila da stavi tačku na ovaj brak zbog neverstva bivšeg supruga. Skandal je usledio kada je pevačicu prevario muž, a odnosi su dodatno pogoršani kada je prema pisanju domaćih medija u njenom životu nastala nova drama kada ju je, navodno, bivši suprug sa decom izbacio iz stana u novembru ove godine. Tokom takmičenja, Sanja je strepela i zbog kućnog videa, koji je snimila sa bivšim dečkom.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sneža

12.12.2019 15:45

Meni je mnogo žao dece. Unesrećili su ih.