Muškarci poludeli za tretmanom: Pevači, sportisti i tajkuni podmlađuju penis!

Autor:

Zabava

12.12.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Men šat tretman je zaludeo sredovečne muškarce širom Evrope, a kako Srpski telegraf saznaje, mnogi naši sportisti, pevači, pa i tajkuni su poludeli za ovim novim otkrićem, koje pojačava erekciju. Hrvatska doktorka Irijana Rajković je otkrila da je taj tretman u stvari najnovija procedura za lečenje erektivne disfunkcije i jačanje erekcije sa faktorima rasta. Ujedno i najnoviji muški antiejdžing tretman.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Darko i Đani

Men šat tretman je zaludeo sredovečne muškarce širom Evrope, a kako Srpski telegraf saznaje, mnogi naši sportisti, pevači, pa i tajkuni su poludeli za ovim novim otkrićem, koje pojačava erekciju. Hrvatska doktorka Irijana Rajković je otkrila da je taj tretman u stvari najnovija procedura za lečenje erektivne disfunkcije i jačanje erekcije sa faktorima rasta. Ujedno i najnoviji muški antiejdžing tretman.

Kako naš list saznaje, jedan pevač narodne muzike iz "Granda", koji ima ženu i ćerku, a koji često nastupa u Hrvatskoj i dijaspori, već dvaput je išao na podmlađivanje.

- Taj pevač, inače moj kolega, sklon je estetskim zahvatima. On je radio i botoks i zatezanje kapaka, baš voli sve da mu bude na svom mestu. Kada se požalio na erekciju u tome mu je pomogla njegova žena, koja inače većinu tretmana obavlja u Hrvatskoj kod izvrsnih stručnjaka, pa je tako čula i za ovaj muški antiejdžing tretman. On je već dva puta bio na tretmanu i prezadovoljan je - kaže naš dobro obavešten izvor, takođe pevač.

 Mladi fudbaler Partizana se žalio na problem erekcije i zbog toga je redovan na hrvatskoj klinici

Osim ovog ekscentričnog pevača, i jedan poznati beogradski tajkun, koji je svojevremeno imao problem sa kriminalnim klanovima, često posećuje hrvatsku kliniku. Taj čovek ima već odraslu decu, koja imaju porodice, ali on i dalje drži do sebe i neprestano radi na telu, kako sa spoljašne tako i sa unutrašnje strane, pa je odlučio i ovaj problem, koji ga je mnogo mučio, da reši.

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da se na ovaj men šat tretman opredeljuju i sportisti, pa čak i oni koji su u najboljim godinama. Jedan odbojkaš koji ima brata takođe je dolazio u Hrvatsku namenski da bi posetio ovu kliniku kako bi rešio problem, koji mu je mnogo delovao na samopouzdanje. Osim njega, bez obzira na godine, mladi fudbaler Partizana se žalio na problem erekcije i zbog toga je na preporuku poznanika takođe posetio ovu kliniku, čiji je od tada redovan gost.

ČINJENICE

- penis odmah tvrđi

- erekcije jače i duže traju

- pojačana cirkulacija penisa

- pojačana senzibilnost penisa

- pojačane mogućnosti muškarca

- intenzivniji orgazmi muškarca

- jačanje samopouzdanja muškarca

 Darko Lazić: Još uvek me nije izdao!

 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Darko Lazić za sada ne  razmišlja o podmlađivanju  penisa, ali nije protivnik istog!

 

- Premlad sam za takav zahvat, mislim još uvek je sve u redu sa mnom, nije me izdao, ali nikad ne reci nikad, zlu ne trebalo!

 

Foto: instagram.com/andrijaera

Era Ojdanić: Mog vršnjaka treniram svaki dan!

Ja mog svakodnevno treniram i on je za sada u odličnoj kondiciji, ali kasnije, ako zaškripi, rado bih primio injekciju za erekciju. Što da ne, ja sam moderan čovek, moram da idem u korak sa vremenom. Opet, s druge strane, ne smem da razočaram devojke koje znaju da sam ja vatra u krevetu. Ako bude bilo problema, spreman sam na sve samo da podignem mog malog - rekao je pevač.

Foto: Republika.rs

Đanijeva žena Slađa: Ako moj muž zakaže, platiću mu tretman!

Slađana Trajković, žena folk pevača Radiše Trajkovića, za naš list je prokomentarisala šta bi radila ukoliko bi Đani imao problem sa erekcijom:

- Moj muž je za sada mašina i nema tih problema, ali ako zakaže, negde tamo u osamdesetim godinama, ja ću mu lično platiti tretman.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Bora Drljača: Voleo bih da probam taj tretman!

Folk pevač Bora Drljača je, kao i uvek, imao šta da kaže kada smo ga pitali za men šat tretman.

- Kad mi se neka žena svidi, nemam problem te vrste, ali rado bih da vidim o kakvom je to tretmanu reč. U životu treba probati dobre stvari, pa što da ne i ovaj tretman. Čim toliko košta, verujem da vredi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sneža

12.12.2019 14:49

Skupo je sestro, skupo. Može li jeftinije za penzionere? Ako bi moglo za 20 evra?