Ispovest Milana Popovića o presudi hrvatskog suda: Važno mi je da naš sin redovno viđa majku!

Autor:

Zabava

12.12.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski biznismen Milan Popović i hrvatska pevačica Severina Kojić vodili su dugogodišnju borbu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom (7), koja se završila odlukom Opštinskog suda u Zagrebu da dete živi sa ocem.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Milan Popović

Kralj bakra je u ispovesti za Stori magazin otkrio, između ostalog, i da li je njegov slučaj presedan ili u Hrvatskoj i očevi koji nisu toliko poslovno uspešni uspevaju da dobiju starateljstvo nad decom, samo javnost za to ne zna.

- Ovaj slučaj nije presedan. Sudovi u Hrvatskoj poslednjih nekoliko godina učestalo donose ovakve presude. Tu se ne radi o uspešnosti očeva, već o tome šta je za dete najbolje u svakoj situaciji. Ako stručnjaci procene da je bolje da dete živi sa ocem, oni daju takvo mišljenje i sud ga uglavnom uvaži - rekao je Milan, a potom se osvrnuo na svoje izjave, koje je okarakterisao kao demantovanje Severininih laži:

Foto: instagram.com/severina
Severina sa sinom

- Moje izjave su prvenstveno usmerene na demantovanje laži koje Severina, njeni punomoćnici i PR ekipa plasiraju. Trudim se na sve moguće načine da zaštitim privatnost našeg sina.

Kralj bakra je više puta izjavio "sve je moglo da bude drugačije", a sada je pojasnio na šta je konkretno mislio i otkrio da Severina, kada je on u pitanju, nema ništa da kaže ili obelodani osim da slaže.

- Postoje vrlo jaki razlozi zbog kojih ova priča, i pored moje najbolje volje, nikada nije mogla da se završi drugačije. O njima će javnost vrlo brzo saznati. To će biti novo, neizbežno poglavlje u životu jedne dive. A što se mene tiče, Severina nema keca u rukavu, ali za nju nikada nije bio problem da nešto izmisli - rekao je Popović i još jednom potvrdio da mu je sin Aleksandar na prvom mestu i da ga neće voditi nigde iz Zagreba:

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Milan Popović i severina Kojić

- Aleksandar će nastaviti da ide u školu i živi u Zagrebu kako bi redovno mogao da viđa svoju majku. Preseljenje u drugi grad ili državu otežalo bi njegovo viđanje s majkom, a to nije dobro za dete.

Nakon svega što mu se izdešavalo sa pevačicom, Milan je u razgovoru za Stori otkrio i da li je ikada bio u fazi da kaže "sve su žene iste", te da li se razočarao u žensku populaciju.

- Naravno da nisam, svaka osoba je posebna na svoj način. Naše je da naučimo da svakoga prihvatimo takvog kakav jeste, bez želje da im sudimo. Ko smo mi da sudimo drugima - rekao je Popović i otkrio s kakvim će osećanjima privesti kraj godine:

- Sve zavisi koliko će biti cena bakra krajem 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading