Đole posle uvreda moli bivšu zadrugarku! Đogani: Želim duet sa tobom! Luna: Nemam vremena za tebe!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đole Đogani zaboravio je šta je pre samo godinu dana javno govorio za Lunu Đogani, pa se osmelio da je posle svih uvreda pozove za duet. Kako Srpski telegraf saznaje, Đole je pre desetak dana kontaktirao s Lunom i poslao joj poruku u kojoj je izneo hvalospeve na račun njene nove pesme.

Foto: Instagram.com/printscreen/e-stock/Č. VUKOJČIĆ
Đole i Luna Đogani

- Đole se prvi obratio Luni. Napisao joj je kako joj je balada predobra, kako je pevački napredovala, kako je odlična, na šta mu je ona zahvalila na lepim rečima. Bila je prilično iznenađena da je stric hvali posle svih onih javnih uvreda koje joj je uputio dok je bila u "Zadruzi" i odmah joj je to bilo čudno, govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Već sutradan posle pohvala poslao joj je poruku u kojoj je napisao kako je baš tog dana dobio super pesmu koja bi bila idealna za duet i kako bi voleo da ga urade zato što su familija. Luna je ostala šokirana na ovu poruku. Nije mogla da veruje da je uopšte pita tako nešto posle svega onoga kada je tražio da mu vrati prezime i što je vređao i nju i njenu mamu.

Kako dalje isti sagovornik navodi, Luna je poruke pokazala i Anabeli, koja se šokirala kad je pročitala šta joj je Đogani poslao. Rekla je Luni da može da radi šta god želi, da ne treba da joj bude neprijatno zbog nje, ali joj je jasno stavila do znanja da joj ne pada na pamet da prihvati tu ponudu zbog svega izrečenog.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Luna Đogani

Navode do kojih smo došli potvrdila nam je i Luna kada smo je pozvali.

- Mogu vam samo reći da je tačno da ne snimam duet sa Đoletom, snimila sam dva koja uskoro izlaze, ali ne mogu da vam otkrijem s kim, videćete uskoro - rekla je bivša zadrugarka ne želeći da komentariše detalje i ponudu koju je dobila.

S druge strane, Đole nije odgovarao na naše poruke.

Podsetimo, rat u porodici Đogani nastao je nakon Đoletove javne osude Luninog ponašanja u "Zadruzi" i kada je zatražio da se ona odrekne prezimena, koje je, prema njegovim tvrdnjama, brukala svojim postupcima u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana Marija

11.12.2019 05:18

Luna , striko te može podići na muzički tron , razumi ga , bilo mu je teško , nije znao da si neke stvari pod opiumom radila ..On želi da pomogne svojoj bratanici . I tebe je neko maloljetnu ostavio radi svojih ciljeva , ne dozvoli da tobom manipuliše ni rođena majka , imaj svoje ja . . .

Drinka

11.12.2019 05:35

Đole je protiv švaleracije Lunine sa Slobom i rasturanja braka. Đole u pravu.

Milenko

11.12.2019 11:31

Niko ne podržava švaleraciju, nemoral, blud, perverzije i rasturanje brakova.