Stefan Živojinović otkrio šta se krije iza prodaje "Granda": Porodici je sada ovo na prvom mestu!

Autor: Svet

Zabava

08.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih natpisa o tome kako su Lepa Brena i Saša Popović prodali "Grand", Stefan Živojinović koji se, kako kaže, u to nije mnogo mešao, objasnio je pak šta se zapravo krije iza ove velike odluke. Kako se prenosi pisanje beogradskih medija, porodici su sada privatni poslovi postali prioritet, a Popović zasigurno ostaje "savetnik i kao neko ko će tu učestvovati."

RepublikaFoto: e-stock agency
Brena i Saša...

Podsetimo, vest o prodaji preostalih 49 procenata "Grand produkcije" odjeknula je sredinom novembra. Čuveni dvojac, na ovaj način ukupno je zaradio još 15 miliona evra, koliko su inkasirali i pre pet godina. Celokupna transakcija kupoprodaje biće završena do kraja ove godine.

- Nisam se puno mešao u to. Popović sigurno ostaje kao savetnik i kao neko ko će tu učestvovati. Koliko ima finansijske dobiti, toliko on to voli da radi, "Zvezde Granda" ga čine emotivno srećnim. A mi nastavljamo dalje, imamo svoje privatne poslove koji su nam prioritet. Jedan od poslova nam je vinarija i vino koje proizvodimo - ispričao je Stefan, pa nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY
Stefan Živojinović...

- Viktor i ja smo ušli u posao sa našim kumom i od stare vinarije smo napravili internacionalni brend. Imamo planove da se širimo na američko tržište. Dobili smo nagradu za najbolje belo vino u Srbiji, kao i za roze -  zaključio je on. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading