Kojićka nije svesna šta radi: Severina ne da pasoš sinu, zarobila ga u Hrvatskoj protiv odluke suda!

Autor:

Zabava

07.12.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić, koja je presudom Opštinskog suda u Zagrebu ostala bez starateljstva nad Aleksandrom, sinom koga ima sa biznismenom Milanom Popovićem, kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, ne da pasoš detetu, sprečavajući ga da ide na odmor sa školom, a i da vidi rodbinu van Hrvatske!

RepublikaFoto: printscreen/index.hr
Severina Kojić

Neverovatan potez pevačice nikome nije jasan, pogotovo jer su ona i Milan u bezbroj navrata razmenjivali taj pasoš, to jest kada god bi sa detetom neko od njih putovao van Hrvatske.

U nedostatku normalnih objašnjenja, ovo jedino može da se tumači kao pokušaj sabotiranja odluke suda koji je presudio da je ona nemarna majka i dodelio Aleksandra ocu na staranje.

Takođe, vrlo je verovatno da Severina ovim svojim stavom želi i da napakosti bivšem suprugu, ali to radi na podmukao i bezobziran način, šteteći najviše interesima sina. Zbog ovog njenog poteza Aleksandar ne samo da ne može da ide na odmor sa decom iz svoje škole nego mu je i uskraćena mogućnost da vidi braću u Srbiji!

Foto: instagram.com/severina
Severina sa sinom Aleksandrom

Kako naš list saznaje, Popović je preduzeo sve akcije u skladu sa zakonom kako bi zaštitio interese deteta, odnosno kako bi Severina predala sinovljev pasoš, što je dužna da uradi po presudi suda.

Podsećamo da je pevačica nakon što je mali Aleksandar pripao ocu pokušala da osudi namere Popovića prema svom detetu, a potom i rad hrvatskog pravosuđa i Centar za socijalni rad.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, Prntscr TV Prva
Severina i Milan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading