Kapiten reprezentacije ponovo slobodan: Kolarov se razveo posle 12 godina braka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kolarov je i zvanično razveden od supruge Vesne, s kojom je bio 12 godina u bračnoj zajednici i s kojom ima dvoje dece, ćerku Unu i sina Nikolu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar Kolarov

Kako Srpski telegraf saznaje, Aleksandar i Vesna razišli su se mirnim putem uprkos brojnim aferama koje su ga pratile tokom braka. Prema tvrdnjama izvora, fudbaler je bivšoj supruzi i deci ostavio stan na Vračaru, u koji su se uselili nakon razvoda.

- Činilo se da će njihov brak opstati uprkos svim problemima koje su imali, pogotovo kada je Vesna prešla preko javne preljube sa dizajnerkom Kristinom Mijačević, kojoj je napravio dete. Aleksandar je tada uspeo da očuva porodicu i pored toga što je sa dizajnerkom dobio sina, ali brak je definitivno pukao kada je on prešao u Romu - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Aleksandar je u Rim prešao sam dok su Vesna i deca ostali da žive u Beogradu. Prevelika udaljenost definitivno ih je koštala braka. Ugasile su se i emocije i osećaj pripadnosti i Vesna je odlučila da pokrene brakorazvodnu parnicu. Da je učinila pravu stvar, stigla je potvrda uskoro i iz medija kada je saznala da je Aleksandar u Italiji otpočeo romansu sa njihovom lepoticom Kristinom Bućino - završava priču izvor.

Foto: instagram.com/printscreen
Kristina Mijačević

Kako dalje saznajemo, Aleksandar i Vesna su se lako dogovorili oko podele imovine. Njoj je pripao stan u Krunskoj ulici, gde trenutno živi sa decom. Kuća u Mančesteru, vredna dva miliona evra, pripala je deci, što je bila zajednička želja. Takođe su se dogovorili i oko zajedničkog starateljstva, pa deca nemaju ograničeno viđanje sa ocem nego idu u Rim kad god požele, a tako ih i on posećuje.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa reprezentativcem Srbije, ali do zaključenja broja je ostao nedostupan na broj poznat redakciji, a nije odgovarao ni na poruke.

Podsećanja radi, ljubavni život Aleksandra Kolarova izazvao je pažnju javnosti kada je dizajnerka Kristina Mijačević obelodanila da čeka sina s njim uprkos tome što je tada bio u braku sa Vesnom. Kristina mu je rodila sina Petra, kojeg je Kolarov priznao i s kojim provodi vreme kad god je u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading