U najluđoj noći poljubiću Slobu Radanovića: Ceca priznaje da u Novu godinu ulazi srećna!

Autor:

Zabava

06.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Svetlana Ražnatović u Novu 2020. godinu ulazi vredno i radno. Nakon nastupa u najluđoj noći, koji će održati sa kolegom Slobodanom Slobom Radanovićem, popularna pevačica otputovaće u Budvu kako bi priredila spektakl 1. januara za svoju mnogobrojnu publiku.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/ST/Dragan Kadić
Sloba i Ceca

Folk zvezda će Novu godinu dočekati sa kolegama i saradnicima, a na pitanje koga će poljubiti kada sat otkuca ponoć, imala je simpatičan odgovor:

- Tačno u ponoć biću sa bendom i kolegom Slobom Radanovićem, pa ću njih poljubiti i čestitati im Novu godinu. Pošto je porodica Ražnatović u poslednje vreme imala i te kako razloga za slavlje, nametnulo se pitanje šta je sa Svetlaninim ljubavnim statusom i da li će se možda ona u narednom periodu skrasiti pored nekoga.

- Ko kaže da ja nisam skrašena? Papir mi nije potreban za sreću i emotivni mir, imam ga i bez toga. Imam dovoljan broj godina i iskustva i privilegiju da organizujem svoj život kako hoću. Srećna sam, a to je najbitnije - rekla je folk diva i progovorila o još jednom događaju koji je uneo sreću u njen dom.

Ražnatovićka: Veljko je odbranio diplomski rad i jako sam ponosna na njega

RepublikaFoto: e-stock/Stanislav Nedelja
Veljko je diplomirao na fakultetu

- Veljko je odbranio diplomski rad i jako sam ponosna na njega. Otputovao je sa Bogdanom zbog toga u Banjaluku - priča ponosna mama, ali se osvrće na zdravstveno stanje svog oca, kome je pozlilo nakon svadbenog veselja, o čemu je naš list prvi pisao.

- Odmah posle svadbe tata je imao zdravstvenih problema, ali hvala bogu, sada je sve u redu. Bila sam uplašena, ali on je jak i imao je kvalitetnu negu. Hvala svim lekarima - govori nam folk diva.

Veljko Ražnatović je za Srpski telegraf otkrio da će postati ponosni otac dečaka, kome će ime dati po pokojnom ocu Željku, a Svetlana kaže da sa tom odlukom nije imala veze.

Posle svadbe tata je imao zdravstvenih problema, ali hvala bogu, sada je sve u redu, ističe pevačica

- Nisam se mešala u izbor imena za unuka. Niti se ko mešao u moj izbor kada su moja deca bila u pitanju, samo suprug i ja. Potpuno je prirodno da to Veljko i Bogdana odluče. Meni je najbitnije da je dete živo i zdravo - rekla je pevačica i dodala:

- Jako je lepo što će se moj unuk zvati po svom dedi. Zašto da ne? I Veljko je dobio ime po svom dedi, Željkovom ocu.

Foto: instagram.com/marina.tucakovic

Ceca: Marina ima virusnu upalu pluća, ali to je ne sprečava da radi

Svetlana Ražnatović priznaje da redovno komunicira sa Marinom Tucaković i otkriva da njena prijateljica i tekstopisac trenutno ima zdravstvenih problema.

- Marina i ja se redovno čujemo. Nažalost, ona ima virusnu upalu pluća. To iziskuje odmor, ležanje, najmanje 30-45 dana, ali to nju ne sprečava da radi - rekla je pevačica.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Mišljenje Đorđa Davida me apsolutno ne zanima!

Cecu smo pitali kako komentariše izjavu Đorđa Davida da je jedina "srpska majka" Lepa Brena, a ne ona. Popularna pevačica kratko je prokomentarisala koleginu provokaciju:

- To me apsolutno ne zanima. Rezultati govore o svakom od nas. Uvek su bili najbučniji oni koji su najmanje postigli. Ljudi koji su uspešni i ostvareni nemaju potrebu ni za koga nešto ružno i loše da kažu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Čeda

06.12.2019 07:55

Ima neku skrivenu nameru.

Odgovori 10 0
Jana

06.12.2019 10:03

Bravo Ceco... Sloba je divan... najbolji docek ng bit ce uz Cecu i Slobu

goran

06.12.2019 13:28

Šta li će Ceca da mu radi?