Dočekajte Novu 2020. u najpoželjnijem malom gradu na Balkanu: Hari Mata Hari 31.12. na gradskom trgu u Trebinju!

Autor:

Zabava

05.12.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna regionalna muzička zvezda Hari Mata Hari uvešće Trebinjce i brojne goste ovog grada u Novu 2020. godinu.

Foto: Promo foto
Hari Mata Hari...

Koncert je zakazan za 22.00 sata na gradskom trgu, a očekivanja su već sada velika, pa u ovom, slobodno možemo da kažemo jednom od najlepših gradova Balkana, već je rezervisano više od 80 odsto smeštajnih kapaciteta.

Očekuju se brojni gosti iz svih krajeva regiona, a već sada se tamošnjim hotelima, motelima i vlasnicima privatnog smeštaja svakodnevno upućuju zahtevi za dodatni krevet.

Ono što što ide u prilog ovako velikoj zainteresovanosti za doček Nove 2020. godine u Trebinju jeste i njegov položaj koji je na svega 20 kilometara od mora, mediteranska klima, dobri domaćini, ali i cene koje su i do nekoliko puta niže od onih na jadranskom primorju.


Tako, na primer, dvokrevetnu sobu u hotelu možete da pronađete već za 45 evra sa doručkom. Ukoliko je reč o privatnom smeštaju, cene se kreću od 10 evra po krevetu do 25 evra za apartman za dvoje odraslih ljudi sa do dvoje dece.
RepublikaFoto: Promo foto
Trebinje...

Osim koncerta Hari Mata Harija, u Trebinju će 29. decembra biti održan i koncert Gradske muzike iz Đenovića, što će, takođe, biti dodatni muzički spektakl.


Orkestar čini oko 35 vrsnih muzičara poznatih širom regiona, koji iza sebe imaju brojne koncerte i čija muzika nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Za one najmlađe će 31. decembra u 12.00 sati na gradskom trgu biti organizovan doček Dečje nove godine uz zanimljiv zabavni program, klovnove, vile, gusare i princeze.
RepublikaFoto: Promo foto
Trebinje...

Zato, ako se još uvek predomišljate gde ćete za Novu godinu, još uvek nije kasno da potražite smeštaj u Trebinju i ulazak u Novu 2020. godinu dočekate u jednom od najlepših i najpoželjnijih malih gradova Balkana.

Za Trebinje važi da je najpoželjniji mali grad na Balkanu koji se intenzivno razvija, a u prilog tome ide i činjenica da se svake godine u ovom gradiću od 30.000 stanovnika izgradi u prosjeku oko 600 novih stanova. Grad je prepoznatljiv po reci Trebišnjici, pesniku i diplomati Jovanu Dučiću, prelepim mostovima, pijaci pod stoletnim platanima, manastiru Tvrdoš, Hercegovačkoj Gračanici, brojnim poznatim sportistima i glumcima, vrhunskom vinu i rakiji lozovači, siru, pršutu i kupusu raštanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading