Opštinski sud u Zagrebu izneo procenu: Severina manipulisala detetom, želela da od sebe napravi žrtvu u medijima!

Autor:

Zabava

05.12.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija zagrebačkog opštinskog suda Tea Golub zaključila je da je Severina Kojić nemarna majka koja je sebe u više navrata javnosti predstavljala kao žrtvu, o čemu svedoči i incident kad je prevremeno uzela dete sa ekskurzije.

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Severina

Porodična drama Kojićke se danima ne smiruje nakon što je zagrebački sud odredio da njen sin Aleksandar živi sa ocem Milanom Popovićem.

Prema presudi, zaključak sudije Tee Golub, koja vodi čitav slučaj, jeste da je popularna pevačica nemarna majka, a njeni postupci kod deteta izazivaju stres, a sve s ciljem da bi sebe prikazala kao žrtvu u javnosti.

Izvedenim zaključcima prethodio je događaj iz oktobra 2019. godine, kada je mali Aleksandar bio na rekreativnoj nastavi u Novom Vinodolskom, a kada je Kojićka na ličnu odgovornost došla da ga preuzme bez ikakvog objašnjenja.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Milan Popović i Severina Vučković

- Škola izražava sumnju da majka svesno zanemaruje dečakove potrebe jer je kratko obrazložila da je došla po dete prema uputstvu učiteljice, što je potpuna manipulacija činjenicama, pošto iz izveštaja koordinatorke iz Novog Vinodolskog proizlazi potpuno suprotno - da je majku pokušala da uveri da je dečak dobro raspoložen i da nisu primetili nikakve razloge za odlazak, te su je molili da dečaku dopusti ostanak. Majka prilikom preuzimanja deteta iz hotela nije lično došla na preuzimanje, već je sedela u autu, a u hotel je ušao njen suprug Igor Kojić, koji učiteljicama nije hteo da da konkretan odgovor na pitanje da li je majka s njim - piše u presudi.

U nastavku je navedeno da je Severina kada je ugledala sina, izašla iz automobila i zagrlila dete, ali da se nastavnicima nije obratila niti objasnila zašto dečak ide ranije kući.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Igor i Severina

- Majka ne vodi računa o zaštiti prava deteta, opstruira proceduru koju sprovodi škola, te na taj način svog sina, kao i ostale učenike, stalno dovodi u stanje stresa, a i nepotrebnog emocionalnog pritiska, s kojim dečak nije u stanju da se nosi (kako je u više navrata uočeno u školi, o čemu je obavešten i centar za socijalni rad), a sve to samo da bi samu sebe prikazivala kao žrtvu pred očima i ušima medijskog prostora i šire javnosti - istaknuto je u presudi sudije Tee Golub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading