(FOTO) SEMUS dodelio godišnje nagrade: Nadi Obrić pozlilo, bila zaglavljena u liftu!

Autor:

Zabava

04.12.2019

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez estradno muzičkih umetnika Srbije i Samostalni sindikat estradnih umetnika i izvođača Srbije četvrtu godinu zaredom uručili su tradicionalne godišnje nagrade najistaknutijim umetnicima, a među dobitnicima ove godine našli su se Milena Plavšić, Marinko Rokvić, Goca Lazarević, Mira Škorić, kao i Nada Obrić kojoj je pozlilo jer je gotovo pola sata bila zaglavljena u liftu.

RepublikaFoto: Goran Jovanović
Nada Obrić

Ipak, nakon intervencije hitne pomoći Obrićeva se nasmejana pojavila na događaju i dala izjave brojnim okupljenim novinarima a potom i primila svoje priznanje. Dragiša Golubović, predsednik SEMUS-a, dodelio je nagrade i obratio se prisutnima naglasivši da su priznanja otišla u prave ruke te da je njegovo udruženje tokom poslednjih godina mnogo uradilo na poboljšavanju prava estradnih umetnika ali da im predstoji još rada u čemu je podrška esnafa ali i države neophodna. 

RepublikaFoto: Goran Jovanović
Mira Škorić i Ivana Šašić
RepublikaFoto: Goran Jovanović
Merima Njegomir i Zlata Petrović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading