Goca Tržan vodi tešku borbu: Treći put idem na vantelesnu, ne padam u depresiju!

Autor: Stars

Zabava

04.12.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan (45) otkriva da treći put ide na veštačku oplodnju, i to odmah posle Nove godine. Jedna od najpopularnijih pevačica poslednjih šest godina pokušava da ostane u drugom stanju, ali bez uspeha.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Goca Tržan

Goca govori o svojoj teškoj borbi za potomstvo sa drugim suprugom Rašom Novakovićem.

- Treći put idem na oplodnju veštačku. Moram da kažem da nemam velika očekivanja. Videćemo šta će biti, znam samo da neću da padam u depresiju, niti da se stresiram ako ni ovog puta ne uspe- rekla je Tržanova.

Pevačica priča da ne može da ostane trudna prirodnim putem, pa je do sada dvaput išla na vantelesnu oplodnju. Ne gubi nadu i poručuje da neće odustati sve dok ne dobije i drugo dete.

RepublikaFoto: Republika
Goca i Raša

- Nemogućnost rađanja i začeća u ovim vremenima je kao epidemija. To je ono što ljudi treba da shvate i da se nekako pozabave tim problemom. Moje mišljenje je da se treba redovno pregledati, što ranije probati inseminaciju, srediti hormone i druge stvari koje ne funkcionišu- savetuje Goca.

Ona podseća na to da nije uvek u ženama problem, već i da muškarci treba da se podvrgnu raznim ispitivanjima.

-Mislim da muškarci de treba redovno da se kontrolišu. Ima onih koji svoje žene teraju na preglede, a posle se ispostavi da su one zapravo zdrave i da nije u njima problem. Drage moje dame, ne pokušavajte da ugodite svojim partnerima tako što krivicu svaljujete na sebe. Ako ne možete da zatrudnite - ne znači da je problem u vama, već upravo u vašem suprugu, momku. Svakako treba zajedno da odete kod lekara- kaže Tržanova.

Goca se osvrnula i na one žene koje se nisu ostvarile kao majke i poručuje im da zbog toga ne treba da se osećaju manje vrednim.

RepublikaFoto: Republika
Goca

- Ženu ne definiše samo to što je majka. Ježim se na rečenice: "Smisao mog života je da imam decu". To nije istina. Ima mnogo žena koje nemaju decu, a koje su produktivni članovi društva, divne tetke, ujne.. Baš je ružno to da te mogućnost razmnožavanja stavlja u bolji položaj od žena koje, nažalost, ne mogu da zatrudne. Ne treba to ga da se plašite, samo glavu gore!- poručila je pevačica.

Goca se na kraju razgovora, kao i obično, našalila na svoj račun.

- Što se mene tiče, ne brinem se, do šezdesete i te kako imam vremena da dobijem dete. Samo lagano-, rekla je pevačica kroz osmeh. 

- Granice su se pomerile, mnoge žene se odlučuju da postanu majke tek posle tridesete, a ima i onih žena koje su u pedeset i nekoj dobile prvo dete. Samo treba biti uporan, misliti pozitivno i ne padati u depresije ukoliko vantelesna oplodnja ne uspe iz prvog puta. Život je nepredvidiv, najlepše stvari se dogode kada se najmanje nadate- zaključila je Tržanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
tomo

04.12.2019 10:42

Ivan bi joj to sredio.

Šofer

04.12.2019 12:34

Brak 12 godina bez dece. Razveli se. Sklopili druge brakove i imali po troje dece sa drugim partnerima.

vm

05.12.2019 15:42

Sebična je, ona ima dete . Verujem da bi i on mogao da ima svoje dete ali sa nekom drugom , mlađom ženom.