Željko Šašić brutalno opleo po Sonji i Lukasu: Oprostio sam im brak, pare, što su živeli u mom stanu, ali dete im ne praštam!

Autor:

Zabava

02.12.2019

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Željko Šašić otvorio je dušu i ispričao sve o razvodu sa svojom bivšom suprugom Sonjom Vuksanović.

RepublikaFoto: instagram.com
Željko i Sonja...

Kako je i sam rekao, bila je to velika ljubav, ali se vremenom ugasila.

- Još pre samog razvoda sa raznih strana su dolazile glasine da smo u lošim odnosima a mi tome nismo pridavali značaj. Ali onda smo bili sigurni da nam se razlikuju pogledi na svet i stavili smo tačku - rekao je Željko.

Nakon razvoda od Šašića, Sonja se udala za Acu Lukasa, koji je do tada bio dobar Željkov drug.

- Nisam osetio razočarenje već gađenje. Smetalo mi je najviše što su moju ćerku okrenuli u jednom trenutku protiv mene. Oni su živeli u mom stanu - izjavio je Željko Šašić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com
Aca Lukas i Sonja...

Pevač je otkrio da je Lukasu i Sonji oprostio sve, ali to što su hteli da pokvare odnos između njega i ćerke Sofije im nikad ne može oprostiti.

- Ne zameram im ni pare, ni to što su oni bili u braku, čak ni to što su živeli u mom stanu, ali to što su brljali po Sofiji - to im ne opraštam. Najteži period u životu bio mi je kad sam imao prekid komunikacije sa Sofijom, jer nisam čovek kog materijalne stvari mogu da dotuku. Kad ti neko napravi neku priču koja je malo dublja i meni bitnija, e to mi je odvratno - ispričao je Šašić.

Željko je na kraju ispričao da je danas u dobrim odnosima sa svojom ćerkom.

RepublikaFoto: instagram/sofiijavu_
Sofija Šašić...

- Želeo sam samo da sa Sofijom provedem što više vremena, da ona ima svoje aktivnosti i da se družimo što više da bi usvojila neke moje sisteme vrednosti što je bilo jako teško nasuprot ove druge strane, ali dobro ona zna kakav sam ja, ja sam joj otac ima moje krvi, pa ako je nešto od toga ostalo u njoj, a verujem da jeste, biće joj korisno - otkrio je Željko u jednoj emisiji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading