Porodicu krije kao zmija noge: Nedeljko Bajić Baja sa ovom ženom ima dvoje dece!

Autor:

Zabava

01.12.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljko Bajić Baja je jedna od najpopularnijih folkera na ovim prostorima, koji je oduvek karijeru gradio kvalitetnim pesmama i glasom, a ne iznošenjem privatnosti u medije. Iz tog razloga mnogi ne znaju detalje iz njegovom emotivnog života, pa i to kako izgleda žena koja mu je rodila dvoje dece.

RepublikaFoto: youtube.com/ Official Channel Nedeljko Bajić Baja
Nedeljko Bajić Baja

Domaći mediji pisali su 2013. godine da je uplovio u vezu sa plavokosom Ivanom, koja krasi spot za njegovu pesmu "Mokra do kože". Prema pisanju medija, između Baje i Ivane sevnule varnice na snimanju ovog spota, te da su ubrzo ušli u emotivnu vezu, a kasnije su se i venčali.

Takođe, mediji pišu i da Baja sa ovom atraktivnom plavušom ima dvoje dece - sina Marka i ćerku Milicu. Vest da se Baja, kao što u tajnosti venčao, isto tako i razveo, iznenadila je domaću javnost. Pevač ova pisanja nikada nije potvrdio.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pevač je svoju ženu upoznao na snimanju spota

Baja je prilikom gostovanja u jednoj emisiji pričao o tome zašto porodicu krije od javnosti.

- Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu - Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao - ispričao je pevač svojevremeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading