"Desile su se stvari koje nijedna majka ne može sebi da dozvoli": Milan Popović otkrio sve o Severini, sinu i presudi!

Autor: Republika/Kurir

Zabava

30.11.2019

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić (47) i njen bivši suprug biznismen Milan Popović (54) više od šest godina se bore za starateljstvo nad sinom Aleksandrom. U pravnoj borbi za starateljstvo Opštinski sud u Zagrebu je u četvrtak 28. 11. 2019. doneo odluku u Milanovu korist, te se on navodi kao staratelj deteta.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Milan Popović

Popović je sada prokomentarisao presudu kojom je starateljstva nad maloletnim sinom pripalo njemu, i ističe da će mališan moći da viđa majku kad god poželi, bez obzira na presudu.

- Kao što znate, ja se aktivno zalažem za zajedničko ravnopravno roditeljstvo i namera mi je da tako i nastavim da se ponašam. Naravno da ću prvo da predložim Severini da dete bude s njom ukoliko sam ja sprečen i da ću maksimalno da je uključim u sva bitna pitanja koja se tiču deteta, ukoliko ona to bude htela.

Da li ste očekivali ovakvu presudu?

- Ova presuda je trebalo da bude doneta odavno. Postupak se odužio zbog Severininih nedolazaka na ročišta i taktike odugovlačenja njenog tima advokata. Zadovoljan ili nezadovoljan, u ovom trenutku to nije bitno. Bitno je da je ovakva presuda najbolja za naše dete.

RepublikaFoto: Ilija Vukotić/Printscreen

Mislite li da Severina nije dobra majka?

- Ne mogu da odgovorim na ovo pitanje, ali činjenica je da su se u poslednje vreme desile stvari koje jedna majka nije smela sebi da dozvoli. Ovde se ne radi o oduzimanju deteta majci, kako to Severinin PR tim uporno pokušava da predstavi u medijima. Dete će ubuduće jednostavno više vremena provoditi kod mene, a manje kod mame.

Kako ste objasnili sinu da će živeti kod vas?

- Ne mogu da pričam o detaljima koji se tiču deteta.

Kakva su vaša prava, a kakva Severinina?

- Naša prava su uvek bila i biće jednaka, nadam se da će to i Severina uskoro da shvati i da ćemo moći napokon da pružimo prekrasno mirno detinjstvo našem sinu.

Da li vas je Seve zvala nakon što vam je predala sina?

- Nije. Ona ne razgovara sa mnom nekoliko godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading