(VIDEO) Legendarni Čola zapalio Arenu: Publika pala u trans a još se nije bio pojavio na bini!

Autor:

Zabava

29.11.2019

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Zdravko Čolić večeras u "Kombank Areni" održava jedan od 5 koncerata koje će ove godine posvetiti svojoj publici.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zdarvko Čolić

Interesovanje je nezapamćeno za ovaj spektakl, a to govori i činjenica da je Čola oborio rekord po broju uzastopnih koncerata u Areni.

Poznati su pristigli na koncert među kojima su pevačice Neda Ukraden i Jelena Kostov. Pevač Aco Pejović takođe je odlučio da se pridruži spektaklu.

Najveće iznenađenje bila je ministarka građevinarstva, infrasturkture i saobraćaja Vlade Republike Srbije, Zorana Mihajlović sa suprugom Vladimirom. 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Najveća zvezda u regionu Zdravko Čolić koncert je otvorio hitom Produži dalji iz daleke '77 godine, a onda je zapevao pesmu Merak mi je, pa " Čija je ono zvjezda", a pre nego je i izašao na scenu publika je bila na nogama.

Šmeker starog kova posle pet godina pred Beograđane, ali i mnogobrojne fanove iz susednih zemalja izašao je u prepoznatljivom gospodskom stilu, a klasičnu odevnu kombinaciju Zdravko je oplemenio plišanim crnim sakooom. U publici smo primetili i decu od svega nekoliko leta, do dama u zlatnom dobu koje nisu želele da propuste koncert zvezde svoje mladosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading