FAJRONT! Popovića napušta dugogodišnji voditelj "Granda", ima jak razlog!

Autor: Kurir

Zabava

29.11.2019

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Čomor od Nove godine više neće biti zaštitno lice Grand TV, na kojoj je vodio "Grand koktel", već ćemo ga ubuduće gledati na BN televiziji.

RepublikaFoto: youtube.com/Press Pretres TV GRAND
Goran Čomor...

Bolja ponuda i uslovi konkurentske medijske kuće bili su glavni razlog zbog kojeg je popularni voditelj odlučio da promeni poslodavca. U "Grandu" je proveo nekoliko uspešnih sezona, o čemu svedoči gledanost njegove emisije, ali, ipak, kako je rekao, promene su uvek dobrodošle, pogotovo ako su nabolje.

- Tačno je da prelazim na BN već od Nove godine. Emisija će biti drugačijeg koncepta, još smo u razradi svega toga. Čak ne znam ni tačan naziv, da li će se zvati „Fajront“ ili nešto slično tome. Uglavnom, odluku sam doneo zato što su mi ponuđeni bolji uslovi, a to je u našem poslu sasvim normalno i često. Niko se nije naljutio, naravno, sa "Grandom" sam ostao u dobrim odnosima i tako će biti i ubuduće - kaže Čomor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović...

Snimanje nove Goranove emisije biće u Bijeljini, gde se i nalazi televizija, pa smo ga stoga pitali da li će biti problem da ubedi goste da putuju iz Beograda do susedne republike.

- Ma neće, verujte mi. Ja mogu i u Zanzibar da odem, oni će opet dolaziti kod mene. Imamo takav odnos, zaista. Evo, već sada znam da ću u prvim emisijama imati nekoliko sjajnih gostiju, vrlo popularnih i zvučnih imena - završava Čomor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading