Ne možeš doći nepozvan: Sloba otkrio razlog zašto se nije pojavio na veselju kod Ražnatovića!

Autor: pink.rs

Zabava

28.11.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović izdao je nedavno novu pesmu za koju se spekulisalo da je posvećena njegovoj bivšoj supruzi Kiji Kockar.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Sloba Radanović

Sloba je sada razrešio misteriju.

- Nikome nisam posvetio tu pesmu, niti je autobiografska. Dobio sam je ponuđenu od momaka koji su autori. Dopala mi se na prvo slušanje, odmah sam je kupio i snimio - objasnio je Sloba, kojeg su svi očekivali prošle nedelje na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić.

Kako se spekulisalo, sloba je trebalo da se nađe na listi pevača koji će pevati na svadbi decenije, međutim, Sloba je ipak izostao, budući da, kako kaže, nije bio pozvan.

- Nisam se pojavio jer ljudi treba da te pozovu na svadbu, ne možeš doći nepozvan. Ne znam odakle ta povezanost, verovatno jer sam ja pevao kod Anastasije na rođendanu, pa su oni to spojili. Ne, ja sam taj dan radio u Bosni, normalno, Veljku i njegovoj izabranici želim sve najlepše, ja sam sa njima u super odnosima i drago mi je da je sve proteklo u najlepšem redu - iskren je bio Radanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading