Veljko i Bogdana idu na medeni mesec: Ražnatovićeva supruga odabrala jednu od najatraktivnijih destinacija!

Autor: Informer

Zabava

28.11.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minuli vikend obeležila je svadba Bogdane i Veljka Ražnatovića, o kojoj ne prestaje da se priča, a sada su se pojavile informacije o medenom mesecu na koji će otići, kao i o planovima mladenaca za zajednički život.

RepublikaFoto: e-stock
Bogdana i Veljko

- U početku će živeti u Cecinoj vili. Bogdana i Veljko žele da kupe jedan veći stan na nekoj dobroj lokaciji u Beogradu. Pošto planiraju veliku porodicu, želja im je da imaju svoj krov nad glavom - navodi izvor.

Isti izvor naveo je i da mladenci planiraju medeni mesec, a da još uvek ne znaju kada će otići na isti zbog Bogdanine trudnoće. Pomenuti list navodi i da bi lepa mlada volela da poseti Dubai, koji im je sada prvi na listi za putovanje iz snova.

Podsetimo, na venčanju Bogdane i Veljka bilo je oko 500 zvanica, a Ražnatovići su prvo išli u Titel, ne bi li "kupili" mladu, da bi potom otišli u Hram Svetog Save, gde je održano crkveno venčanje. U večernjim časovima dogodilo se i građansko venčanje u jednom prestoničkom hotelu, kao i svadbeno veselje.

Foto: ST/D. KADIĆ
Veljko i Bogdana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading